2777
2789

ازدواج نکردم اما یکی از خواستگاری های ماجراجو رو بگم😂روز مراسم تشییع و خاکسپاری مادربزرگم منو دید.گشت پیج اینستامو پیدا کرد.اخر همون شب بهم پیام داد الکی برای مشاوره(من تو کار مشاوره هم هستم)

اول احوال پرسی و اینا بعدشم گفت اره من تو دوراهی گیر کردم و اینا وقت مشاور میخوام منم از همه جااا بی خبر،شمارمو دادم برا مشاوره..فردا همون ساعت زنگ زد.کلییی حرف زدم بهش مشاوره دادم در صورتیکه اصلا هدف این نبود!! منو باش چه خوش خیال بودم😂خلاصه گذشت و بعد یک هفته پیام دادم که یه کاری باهاتون دارم و اینا..گفتم بفرمایید ..گفتم از همون روز اولی ک تو تشییع دیدمتون خیلی خوشم اومد یک هفته با خودم کلنجار رفتم  حتی با رفیقم ک روانشناسه حرف زدم ..گفتم بگم حداقل خاطرم پیش خودم اسوده باشه😂

دومادمون به مرحوم پدرم گفت یه پسره رو میشناسم میخوام بیارم تا باجناقم بشه و پدرم چون به دومامون اعتم ...

چ باحال😁

یقیناً مهدی فاطمه حافظ و نگهدار این انقلاب است❤️⁩کاش امام رضا تو بخوای حاجتم روا شود..🥺🤍! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم و گوشتو ببند  عه  دخترو چه ب این حرفا ایش ایش ایش  چشم و گوش دختر مردمو و ...

🥴😂😂😂

یقیناً مهدی فاطمه حافظ و نگهدار این انقلاب است❤️⁩کاش امام رضا تو بخوای حاجتم روا شود..🥺🤍! 
ازدواج نکردم اما یکی از خواستگاری های ماجراجو رو بگم😂روز مراسم تشییع و خاکسپاری مادربزرگم منو دید.گ ...

چ بگیر بوده😂😂

الانم پدربزرگم بیمارستانه دکترا جوابش کردن نزدیک ۱۰۰ سالشه دیگه پرستاره عشقم و مغازه داره  زن ...

ان شاءالله بهم دیگه برسیددددد🥺🥺🥺🥺💗

ذوقی شدممممممممممم

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

چ جالب

آره خیلی تولاک خودش بود چون شغلش بازاری بود وقت نداشت بخاطر شغلش با هیچ کس گرم نمیشد. یک روز استاد سختگیر که پروژه داده بود ازش ارائه خواست که اینم هیچی نداشت من پروژم رو دادم بچه ها دست بدست دادن بهش

سلامتی و خوشبختی دخترم
آره خیلی تولاک خودش بود چون شغلش بازاری بود وقت نداشت بخاطر شغلش با هیچ کس گرم نمیشد. یک روز استاد س ...

درونگرا بوده فکر کنم 

بعد استاد ماجرا رو فهمید از نمرات کلاسی من کم کرد شوهرم خیلی اسرار کردکه خودش از روی میز برداشته و من ندادم ولی استاد قبول نکرد بعد از امتحانات اومدن خواستگاریم

سلامتی و خوشبختی دخترم