2777
2789
عنوان

چجوری به مادرشوهرم بگم

291 بازدید | 14 پست

شوهرم تازه کارشو عوض کرده خداروشکر یذره داره اوضاع مالیمون درست میشه بعد هی مادرشوهرم میاد میگه کارش سنگینه خسته میشه ساعت کاریش زیاده تو دل شوهرمو خالی میکنه همش مینرسم شوهرم از کارش سرد بشه

چی بهش بااحترام که ناراحتم نشه اخه تو یه ساختمونیم

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت دهن بینه؟کارش چیه

دهن بین نیس ولی یجوری بادلسوزی میگه شوهرم دلش براش میسوزه راننده ماشین سنگینه

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
بگو الحمدلله شغلشو دوست داره و ماشاالله جوونه از پسش برمیاد.

میگم بهش کارشو دوس داره میگه چندسال دیگه پیر میشه

به مادرش چیزی نگو....

فقط شوهرت رو پروبال بده 

فقط اونو پشتیبانی کن...اصلا هم نگو مامانت اینجوری گفت؟!

قدرت خودتو دست کم نگیر....

هی بگو چقدر خوبه که واسه زندگی مون تلاش میکنی و از این حرفا...

ازش تشکر کن که داره برای آسایش راحتتر زن و زندگی ش،تلاش بیشتری می‌کنه....

گل بخر براش

غذاهای مقوی برای درست کن و از این کارا

بگو

آره آشنایی داری کار راحتتری براش پیدا کنی؟

آره... همسایه عمم اینا خونشو فروخته به پسرش دو میلیارد داده که مغازه بزنه. کاش ما هم داشتیم که نره سر این کار سخت.

آره ولی من همش میگم خداروشکر که تنش سالمه و تربیتش هم خوب بوده که دنبال روزی حلال میره و به فکر پیشرفته. خیلی از مردا بیعرضه و بچه ننه هستن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بگو باشه اگ تو خرجمونو میدی بیاد بیرونه بشینهخونه بخورو بخوابه

نبابا توخرج خودش مونده میگه یه کار راحت با درامد کمتر

نبابا توخرج خودش مونده میگه یه کار راحت با درامد کمتر

این بار بگو مامان من هم دلم به حالش میسوزه اما اینده هیج مشخص نیست یه چند سال سختی میکشیم بعد انشاا... یه ماشین سنگین خودش بخر دیگه کارش را کم میکنه آخه اغلب راننده ها همینکار را میکنن به جون شما مادر جان