2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ۸۰ میلیون سال ۹۸ گرفتم 

بعد چند روز پیش گفتم به کارمند بانک 

چقدر از بقیه وامم مونده گفت ۸۲ تومن دیگه 

💇‍♀️🤦‍♀️😎🤣🤣🤣

کلا همون اول بهم گفتن ۱۶۴ میلیون باید پس بدی 

سه تا وام 

۱۰ 

۲۰ 

۵۰ 

میلیونی 

ده میلیونی رو کلا تسویه کردم دادم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://ninisite.co/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

من ۸۰ میلیون سال ۹۸ گرفتم  بعد چند روز پیش گفتم به کارمند بانک  چقدر از بقیه وامم مونده ...

اگر۵۵۰میلیون باشه ارززش داره من دارم سرد میشم بخدا کم کم 

خوب وام زیاد شه آورده کم میشه

نه آورده کلا ۳۵۰هست ولی گفتن اگر متراژ بزرگ بخواید زیاد تر میشه بنظرتون وام زیاد بشه اقساط چقدر میشه ۵۵۰با سود ۲۳درصد 

نه آورده کلا ۳۵۰هست ولی گفتن اگر متراژ بزرگ بخواید زیاد تر میشه بنظرتون وام زیاد بشه اقساط چقدر میشه ...

متراژ بالا بگیر .سود میکنی نگران نباش

یا صاحب الزمان. ، یا زهرا  ، یا علی ، یا حسین ، یا حضرت زینب
اگر۵۵۰میلیون باشه ارززش داره من دارم سرد میشم بخدا کم کم 

اره بگیر 

میدونم سخت هست چند برابر پس بدی ولی میارزه 

چون یه خونه بزرگتر میگیری و قسطش هم جیزی نی دو سال اول سخت و زیاد هست بعدا به چشم نمیاد 

برا من از اول تا الان ماهی ۱۶۰۰ هست 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://ninisite.co/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اگر۵۵۰بشه با سود۲۳درصد مانی چقدر میشه 

نمیدونم والا 

بزن سایت بانک مسکن شاید زده باشه