2777
2789
عنوان

طراحی لباس

80 بازدید | 8 پست

درامد و بازار کارش چطوره؟

سرمایه زیاد میخاد؟

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
طراحیشو نمیدونم ولی من خیاطم ۵۰تومن حداقل باید هزینه کنی تا وسایل اولیتو بخری

تولیدی دارین؟

یسوال مزونو چی میدونین چقد سرمایه میخاد

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولیدی دارین؟ یسوال مزونو چی میدونین چقد سرمایه میخاد

ن عزیزم شخصی دوز هستم

میگم ک حداقل ۵۰ تومن باید کنار بزاری 

من دی چرخ عوض کردم خریدم ۱۰تومن الان شده ۱۷تومن اتومو خریدم ۶تومن الان ۱۲تومن

میخواستم سردوز صنعتی هم بخرم پارسال یکی خرید ۱۲ تومن الان میگن ۲۶ تومن شده

مانکن خریدم رگال خریدم فقط ۷ ۸ تومن انواع نخ با نخ سردوز خریدم ک داشته باشم

خدا حال همه رو خوب کنه..
ن عزیزم شخصی دوز هستم میگم ک حداقل ۵۰ تومن باید کنار بزاری  من دی چرخ عوض کردم خریدم ۱۰تومن ا ...

اوکی پس 

ممنون❤️