2777
2789

خانما من ۵ ماه عفونت واژن گرفتم خودمو به آبو اتیش زدم خوب نشدم البته الان بهترم  چن وقتیم هس همراه با واژن معقدم هم سوزش شدید و روانی وار داره  ،علتش چیه؟خطرناکه؟لطفا کمک کنید

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بروببمارستان بستری شوتاخوب بشی انتی بیوتیک خوراکی جوابت نمیده بایدتزریقی بگیری

عزیزم انواع قرص هارو خوردم اصلا انگار ن انگار دلم میخاد خودکشی کنم ،هی میگم نکنه زگیل باشه البته من رابطع جنسی ندارم

لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏

عزیزم دکتر خوب رفتی؟ دوره های درمانت رو کامل کردی؟ همسرت قرص مصرف کرده؟

بله دکتر رفتم اصلا خوب نشدم

من دوسال نیم درگیرعفونت بودم  دفه اخرب مجری ادرارشکم کثانم زده بودخون گریه میکردم. چنددکترتوشه ...

باشه چشم😔میرم دکتر