2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضاوت نکن وقتی نمیدونی چی بهم گفت زمین گرد شاید..

منم خیلی حرفا بهم زدن و دلم شکسته از خدا میخام همون حرفارو به خودشون بزنن ولی اینکه زندگیشون خراب شه نه اگه زندگیمو خراب کرده بودن اره حقشون بود

انقد بهش فکر میکنی انرژی منفی وجود خودتو زیاد میکنی

مشخصه زیادی کینه ای هستی بخاطر یه اظهار نظر از خدا میخای شرایط بد واسم پیش بیاد

خدا کمکت کنه 

خدایاشکرت    میدونم بهترین هارو برام رقم میزنی    

سلام 

میخوام ی چیزی بهت بگم من 10 سال پیش جایی کار میکردم.  ی شخص پولدار من مسخره کرد.  کارم.  حقوقم و..... 

گذشت از اون سال و الان خودش بدتر از موقعیت من قرار گرفت ب جوری که نمیتونه بره سرکار خیریه بهش کمک میکنه.  کل زندگیش از هم پاشید 

زمانی دلم شکست گفتم الهی کارخونش برشکسته بشه اینقدبا پولش فخر نفروشه ب رخ ما نکشه.  امروز راضی نیستم تو این وضعیت ببینمش خدا شاهده اما میدونی قسمت جالبش چیه 

10 سال پیش من ی مدرس ساده بودم با حقوق ناچیز.  اما امروز دخترش فرستاده پیش من میگه بذار بیاد هرچقدر بهش پول دادین بدین ما لنگ نون شبیم 

من هرگز اینو نمیخواستم و قطعا تنها اه من نبود 

ولی روزی شد اونام تو موقعیت من قرار گرفتن 

ببین بعد از چندین و چند سال دنیا گشت و گشت کسایی من مسخره میکردن حالا ازم کار میخوان

توهم ناراحت نباش همه تاوان میدن.  ببخششون رهاشون کن مطمن باش روزی لنگ تو میشن 

ببخش و بگو خدایا من گذشتم میسپارم ب خودت و عدالتت

ببخش زیاد حرف زدم 

دلت شاد و زندگیت غرق ارامش