2777
2789

بچه ها من پانکچر شدم بعد تخمکام زیاد بود 

شکمم اب نیاره چیا بخورم 

بهم گفت دکتر سفیده تخم مرغ روزی ۱۲ تا بخورم نمیشه زرده ام بخورم یکی دوتاشو ؟ تحربه کسی داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جوری که عنوان زدی باعث شد من فکر کنم پانکچر یه فرقه مذهبیه 

آره فرقه باروریه🤣

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤

بسلامتی

من تجربه ندارم تحت درمانم اگر روش های اولیه جواب نده احتمالا آی وی اف کنم

کجا انجام دادی چقدر هزینشه

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤
سفیده تخم مرغبخور حتما و دوغ شور و نوشابه انرژی زا شماروزی ۱۲تا تخم مرغ بخوری ب نظرت جا برا زردشم دا ...

جا ندارم ولی حالت تهوع میگیرم فقط سفیده میگم زرده هم قاطیش کنم یکی دوتا عذابه برام خوردن اونهمه سفیده اخ اخ هنوز نتونستم ۱۲ تا بخورم ۸ تاخوردم خخخخ 

منم پانکچر شدم همون سفید تخم مرغ و مایعات زیاد بخور دوغ ،آب پرتغال هم خوبه ان شاء الله کلی جنین خوب ...

شما هم نتیجه گرفتید؟

بسلامتی من تجربه ندارم تحت درمانم اگر روش های اولیه جواب نده احتمالا آی وی اف کنم کجا انجام دادی چ ...

خصوصی گرونه من رفتم دولتی 

همینشم کلی هزینه شد با دارو اینا تا الان ۶ تومن خرج کردیم تا بعد انتقال اینا ببینم چقد میگیرن 

جا ندارم ولی حالت تهوع میگیرم فقط سفیده میگم زرده هم قاطیش کنم یکی دوتا عذابه برام خوردن اونهمه سفید ...

دکترمیخاسته اذیت نشی گفته زردشو نخوری و گرنه فک نکنم مشکلی داشته باشه مایعات و اینام زیاد بخور انشالله ک شکمت اب نمیاره 🙏🙏🙏منم تخمک کشی انجام دادم من تا تونستم مایعات خوردم 

همون سفیده بخور کافیه 

دکتر دیوانه ی من هیچی به من نگفت شکمم اب اورد دو شب بستری بودم

انشالله همین ماه مامان بشی😀

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
خصوصی گرونه من رفتم دولتی  همینشم کلی هزینه شد با دارو اینا تا الان ۶ تومن خرج کردیم تا بعد ان ...

تهران هستی؟کدوم مرکز رفتی