2777
2789
عنوان

میشه بگین من باید چکار کنم ...😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 75 پست
وای خداروشکر 😍😍😍 انشالله واسه ماهم همینطور بشه

شک نکنننن 😍❤️❤️

حالا تازه اونا یکی بچه ها دختر یکی پسر

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

البته نباید افراط کنی تا خیلی وابسته بشه. چند مسافرت نزدیک و کم خرج اما طولانی بروید . یکی دو روز نباشه 

رابطه اش با مادربزرگ و مادرخودش رو مدیریت کن. عکس العمل مادربزرگش به ورود شما چیه؟ 

مادربزرگ پدریه یا مادری؟ ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته نباید افراط کنی تا خیلی وابسته بشه. چند مسافرت نزدیک و کم خرج اما طولانی بروید . یکی دو روز نب ...

مادر بزرگِ مادریشو خیلی خیلی دوست داره ، والا چیزی درموردشون نمیگه   ولی قطعا اومدنه من واسشون خوشایند نیست دیگه

شاید از مادرش ناراحته نه از شما بچه ها خیلی خیلی باهوشن ودرک بالایی دارن مطمین باش تک تک رفتارای شمارو تحلیل میکنه و میدونه که دوسش داری ناراحت نباش چقد عالیه شرایطتت برای ازدواج بااین اقا باتوجه به اینکه بچه هاتون همسنن و اینقد باهم خوبن خواهش میکنم رفتارتو باهاش حفظ کن تا همیشه اخه من خودم نامادری داشتم میدونم چقدر سخته بی مادر بزرگ شدن 

الان باهم زندگی نمی کنید اگه زندگی مشترکتون شروع بشه اختلافها هم شروع میشه مطمئن باش اگه مادرش میتون ...

چقد بی رحمین اگه اینجوریه اسی هم بچه ی خودشو بده به باباش معلومه شما اگه جای اسی بودین نامادری بدی میشدین

چرا نباید وابسته بشه خب دیگه به نوعی بچشه 

منظورم از لحاظ تربیتی است . بچه لوس و بی مسئولیت و متکی به دیگران و خودخواه و ... نشه. 

چون گویا خیلی مورد توجه است. براش همه چی می خرن . محبت می کنند احتمالا در مورد خطاهای هم خیلی چشم پوشی میشه ...

چقد بی رحمین اگه اینجوریه اسی هم بچه ی خودشو بده به باباش معلومه شما اگه جای اسی بودین نامادری بدی م ...

ربطی به ببرحم نداره به هر حال تو یه جا بخوان بزرگ بشن سخته به بچه خودش میتونه حتی سیلی بزنه ، داد بزنه ناراحت نمیشه اما اگه بخواد به این یکی پسرش یه کمی بی محبتی و دعوایی بکنه قیامت به پا میشه مطمئن باش تازه به سن بلوغ و حساس هم دارن میرسن سخته اگه خودش پسر نداشت یه کاری میشه کرد ولی الان حالت مقایسه ای میشه خیلی صبوری و حوصله میخواد

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
شاید از مادرش ناراحته نه از شما بچه ها خیلی خیلی باهوشن ودرک بالایی دارن مطمین باش تک تک رفتارای شما ...

حتما همینطوره 

امروز ظهر اومد پیشم ، غذایی که درست کرده بودم واسه ناهارش خیلی دوست داشت 

کلی بازی کردن باپسرم ، باهاشون درس تمرین کردم برای امتحان فرداشون ، بردمشون خوراکی خریدن و ساعت ۸ رسوندمش خونه 

پس فردا میخواد بره مسافرت با مامانش 

گفت دلم واستون تنگ میشه 😍🤗🤗

منظورم از لحاظ تربیتی است . بچه لوس و بی مسئولیت و متکی به دیگران و خودخواه و ... نشه.  چون گو ...

اصلا قابل مقایسه با پسرمن نیست ، طفلی خیلی آسیب دیده از طلاق پدر مادرش ، از نظر درسی بسیاااار ضعیفه ، از نظر روابط اجتماعی ضعیفه ،  از نظر جسمی ریزه میزه اس پسر من توی مدرسه هواشو داره که اذیتش نکنن 

انقدرم دروغ میگه و داستان های تخیلی تعریف میکنه تا بهش توجه بشه و مثلا حرفی واسه گفتن داشته باشه 

خیلی ناراحت میشم واقعا دلم میسوزه واسش 

به خاطر همین با دلش  راه میام بلکه حال و هواش عوض بشه