2777
2789

سلام بچه ها
چند وقته میر تو سامانه بانک که برای وام ازدواج ثبت نام کنم
فقط بانکای دولتی رو میاره
خواهر خودم میگه بانکای دولتی دیر میدن وامو (کارمند بانکه)

شما وام گرفتید
از کدوم بانک و چه قدر طول کشید.

من وام ازدواج نگرفتم 4ماهه عقد کردم چقدره؟؟ چند درصده؟؟

داداشم سه سال پیش از بانک ملت گرفت یک هفته ای بهش دادنش البته اینکه آشنا هم داشتیم دخیل بود

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میفروشید وامتون رو من قیمت خوب میخرم چه شهری هستید 

من وامم رو نمیفروشم  داداشم وامش رو به یه شخصی فروخت اون خریدار ضامن هم خودش آورد. داداشم از خریدار سفته به عنوان ضمانت گرفت یکسال بعد اون ماجرا حساب داداشم مسدود شد رفت پیگیری کرد دید که خریدار قسط پرداخت نکرده، جلو حقوق ضامن هم بسته بودن، داداشم خریدار وام رو شکایت کرد هنوز دوساله دنبالشه امروز حکم جلب سیار گرفته، ضامن که نظامی بود وآشنا داشت چون زنش سرطان داشت وحسابش مسدود بود کل وام رو تسویه کرده بود و داداشم رو شکایت کرده بود درصورتی که داداشم ضامن رو نمیشناخت، داداشمو ایام عید اومدن درخونه گرفتن  پولی که ضامن واسه تسویه ریخته بود رو ما پرداخت کردیم ونذاشتیم بره بازداشتگاه و زندان.... الان خریدار وام داره راست راست میگرده برا خودش وعشق دنیا رو میکنه...

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
من وامم رو نمیفروشم  داداشم وامش رو به یه شخصی فروخت اون خریدار ضامن هم خودش آورد. داداشم از خر ...

چقد بد عزیزم همه جا همه جوور ادمی هست گلم حرفتون صد در صدر درسته من همسرم خودشون کارمند هستن ضامن میشن همکاراشون هم هستن همیشه بهم میگ این وام ازدواج ریسکه ما ضامن میشیم ممکنه پولمون رو بخورن ندن ما میمونیم ضامن ها ببین گلم دوطرفه هست این ترس بخاطر همین میگم همه جا همه جور ادمی هست ما ماشین نداریم با یه بچه دوساله دور از خانواده ها هم هستیم ۷۰-۸۰ کیلومتر خیلی سختمونه حقوق همسرمم انقدری نیس ک بخاد وام های دیگ برداره این وام ازدواج خیلی برا ما خوبه عزیزم عرکسی یجوریه ما سر سفره پدر مادرهامون نون حلال خوردیم یه هزاری حروم از گلومون تا الان خداشاهده پایین نرفته اینارو گفتم بدونی همه مثل هم نیسن

من خودم عید بانک ملت ثبت نام زدم اما بودجه ندارن فعلا دستورالعمل هم هنوز براشون نیومده که بدن

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
عزیزم من دیدم چند نفر وام هاشون رو براشون واریز کرده بودن گفتن گرفتیم

من هرچی زنگ میزنم بانک ملت با اینکه اشناهم دارم میگه 120 را میتونیم بدیم اما 180 هنوز دستور پرداخت برامون نیومده

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
وااا چه چیزا برا خودشون میگن بانکتو عوض کن بابا ۲۲۰ میلیونی ها هم دادن

کدوم استان هستید شما

من وام فرزند آوری دارم ۹۰تومن هست ضامن ندارم بگیرم ....کسی میخره ازم

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉