2777
2789
عنوان

از روز تولدم بدم اومد🙂

270 بازدید | 23 پست

بخاطر اینکه تولد ۱۸سالگیم یادم بمونه از یک ماه قبل با همکلاسیام برنامه ریزی کردم گفدم تولدم میریم بیرون الان پاشدم آماده شدم داشتم میرفتم دنبال کیک همشون یهو پیام دادن ما نمیایم منم آماده نشستم تو اتاقم چقد دلم شکست اینم از امروزم ک تولدمه😄💔

وای موقع مدرسه همیشه اینجوری بود😂

طرف تولد میگرفت ۴ نفر به زور میرفتن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می تو منم دیروز تولدم بود... 

تولدت مبارک باشه💚🌱18 سالگی خوبی برات رقم بخوره من یک سالی کوچیک ترم رفیق ولی تجربم تو همین سال هایی ک داشتم این بوده ک همه ادمای زندگی میان ک برن اصلا کسی قرار نیست بمونه... سخت نگیر کیک رو بگیر😈 برا خودت عکس بگیر 💕 

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
عوضش درس خوبی گرفتی روز تولدت.بدون این دنیا و آدماش خیلی نامردن اگه یه آدم خوب پیدا کردی سفت بچسبش

منم بهترین رفیقامو همشونو بعد از چند سال از دستشون دادم گفدم همکلاسیامو دعوت کنم یادم به اونا نباشه ک اینجوری شد دیگ هیچکسو نمیخام