پسر منم ۱۶ ماهه س برا خودش تو خونه پیچرخه به همه چی کار داره خیلی شلوغه با ابجیش بازی میکنه حرف زدن هم در حد مامان بابا آبجی اسم آبجی با اسم باباشم میگه کامل متوجه حرفامون هس ازش میخایم بره چیزی رو بیاره میاره وسیله هارو کلا میشناسه واسه کیه
پسر منم ۱۶ ماهه س برا خودش تو خونه پیچرخه به همه چی کار داره خیلی شلوغه با ابجیش بازی م ...
عزیزم خداحفظش کنه..پسر من میگم برو تو تو بیار یا ماشین بیار یا میگم بهم بده انجام نمیده این کارو ..بازی میکنه واس خودش هرجا میرم دنبالم میاد فقط حرف نمیزنه و چیزی رو میگم بده نمیاره یا نامیده بم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه چیزی دستش باشه بگم بده با سرعت نور فرار میکنه که دنبالش برم بازیش میگیره میخنده هی پوشکشو ...
پسرم دائم اصرار داره پوشکش باز کنه متنفره از پوشک نمیتونه نگهداره خیلی اذابم میده از این نظر راهکار دارین همه میگن بگیر نمیتونه نگهداره وقتی ولی آخه خیلی زوده