2777
2789
عنوان

بچه یک تا دوسال

162 بازدید | 28 پست

سلام خوبین اونایی ک بچه یک سال تا دوسال دارن میشه بگین بچهاتون چ کلماتی میگن یا چکارایی میکنن بازی هاشونو بگین 

پسرمن۱۶ماهشه حرف نمیزنه خیلی کم بابا میگه و بیشتر جیغ میکشه

ممنونم ♥️😍😘

پسر منم ۱۶ ماهه س برا خودش تو خونه پیچرخه به همه چی کار داره  خیلی شلوغه با ابجیش بازی میکنه حرف زدن هم در حد مامان بابا آبجی اسم آبجی با اسم باباشم میگه کامل متوجه حرفامون هس ازش میخایم بره چیزی رو بیاره میاره وسیله هارو کلا میشناسه واسه کیه 

پسر منم ۱۶ ماهه س برا خودش تو خونه پیچرخه به همه چی کار داره    خیلی شلوغه با ابجیش بازی م ...

عزیزم خداحفظش کنه..پسر من میگم برو تو تو بیار یا ماشین بیار یا میگم بهم بده انجام نمیده این کارو ..بازی می‌کنه واس خودش هرجا میرم دنبالم میاد فقط حرف نمیزنه و چیزی رو میگم بده نمیاره یا نامیده بم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خداحفظش کنه..پسر من میگم برو تو تو بیار یا ماشین بیار یا میگم بهم بده انجام نمیده این کارو ..ب ...

پسره منم همينه ماه بعد يك ونيم سال ميشه

اصلا حرف نميزنه

ولي أسباب بازياشو ميشناسه ميگم برو فلان چيزو بيار ميره مياره

آبم ميخواد وقتي تشنه ميشه مياد ميگه آبا 

يدونه هم بابا ميگه اهان هاپو هم ميتونه بگه

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌

یه چیزی دستش باشه بگم بده با سرعت نور فرار میکنه که دنبالش برم بازیش میگیره میخنده هی 

پوشکشو باز میکنم فرار میکنه که نبندم دیگه

بابا ماما دادا میگه

و ...

۱۴ ماهشه

🌻🌻کاش میشد زندگی رو جدی نگرفت 
پسره منم همينه ماه بعد يك ونيم سال ميشه اصلا حرف نميزنه ولي أسباب بازياشو ميشناسه ميگم برو فلان چي ...

خداحفظش کنه عزیزم ..خداروشکر باز متوجه میشه پسر من نمی‌دونم متوجه میشه یا نه چون میگم برام بیار نمیاره 

یه چیزی دستش باشه بگم بده با سرعت نور فرار میکنه که دنبالش برم بازیش میگیره میخنده هی  پوشکشو ...

پسرم دائم اصرار داره پوشکش باز کنه متنفره از پوشک نمیتونه نگهداره خیلی اذابم میده از این نظر راهکار دارین همه میگن بگیر نمیتونه نگهداره وقتی ولی آخه خیلی زوده

یه چیزی دستش باشه بگم بده با سرعت نور فرار میکنه که دنبالش برم بازیش میگیره میخنده هی  پوشکشو ...

خدا نگهداره برات گلم..پسزمن همینجوری فقط حرف کم میزنه نگرانم

پسرم دائم اصرار داره پوشکش باز کنه متنفره از پوشک نمیتونه نگهداره خیلی اذابم میده از این نظر راهکار ...

راهکاری که ندارم زوده هنوز

پوشک سایز بزرگتر میبندم که کش هاش خیلی اذیتش نکنن

🌻🌻کاش میشد زندگی رو جدی نگرفت