2777
2789

همه از بدی خواهرشوهرا میگن گفتم منم کمی از خوبی هاشون بگم دختر عمم متاهله میگه چه عقد بود چه بعد ازدواجش وقتی می رفت خونه مادرشوهرش خواهرشوهر نمیذاشت دختر عمم دست به کاربزن بهش کادو می داد و میده چه تولدش چه غیر مناسبت ها کادومیده میگه دیربه دیرم میاد اما وقتی میاد خودش غذا درست می کنه میاره میگه تو خرج نرید دست پرم میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم در آینده خواهرشوهر عالی هستم 

زن داداشم برام تایپیک میزنه 😁😁😁😁

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

من خاهرشوهرم دو بار خاست بزنه زبر گوشم ، همشم تو همچی فضولی و بدی میکنن همشون ، با چوب دنبالم کرد گفت برو خونخ بابات

خدا ازش نگذره

اون موقع ک هیچی نداشتیم هر وقت ب پست اون میخوردیم کل پولمو واسش وسیله نیخریدم در حد کرایه ماشین ته جیبم میزاشتم اونم داداشش صدتا غر میزد ک نکن .منم از رو دلسوزی

خدا ازشون نگذره

والا به خدا ۴۵ سالمه و خواهرشوهرم خدا شاهده هیچ کاری به سه تا زن داداشم ندارم اما جالبه اونا کار دارن همیشه هم خواهرشوهرا بد نیستن زن داداشا مثلا زن دادلش کوچیکم خجالتم نمیکشه میگه ادرس دانشگاه دخترت دقیقا کجاست یا میگه دختر عمه ام هم‌سن دختر شماست شوهر کرده بجهدهم داره و من فقط!سکوت میکنم والا خودش با داداشم دوست شده و ازدواج کرده مادیک بار بهش نمیگیم حتی تو کجا با برادرم اشنا شدی میاد تولد دخترم گریه  میکنهدمبپرسم چی شده داداشم میگه مادرش قهر اومد خونمون برلی اون گریه میکنه والا تو دلم‌میگم چرا تولد دختر منو خراب میکنه عید دعوت میکنم شامشو میخوره و بعد گزیهدمیکنه میگم‌چی شده داداشم‌میگه یاد باباش افتاده واقعا موندم ۸سال عروسمونه دعوتش میکنیم یک بار نگفته شماهم تشریف بیارید منم نمیرم اصلا یک بار کلا تو ۸ سال رفتم خونش حالا خودتون قضاوت کنید بعضی وقتا زن داداشا بدن اسم خواهرشوهر بد دررفته