2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

طبیعی عمل کردم  بینی ات گوشتی باشه هردکتری بری طبیعی عمل میکنه نیمه فانتزی نمیتونه عمل کنه&nbs ...

ن بینی من استخوانی میخوام نیمه فانتزی عمل کنم حالا نمیدونم پیش کدوم دکتر برم ک کارش عالی باشه

به نظر من كريم جلابيات خيلي كارش خوب نيست . همه بينيهايي كه ارش ديدم سرش پهنه . حتي تو مطبش نشستم و هر كاري ديدم همين بود و ميگفت چند سال بگذره ورم كم ميشه و …واي من نميپسندم اصلا .  بخشايي با اختلاف كارخونه بهترينه واي متاسفانه اخيرا مورد خراب شده زياد داره .كن عمل دوم و سومكشيده شده . تو مطب اونم خيلي رفتم و كار خراب شده زياد بود واي اگر خوب بشه تو مشهد بهترين بيني رو ارائه ميده . ضمنا علي سرابي هم رفتم هر كي يه مدل بود و بنظرم خوب نبود كارش فقط خرابكاري نداشت ارزون بود كلا با بيمارستان و ازمايش ٥٣ كه بنظرم نمي ارزيد . تو پيج كاراش بهتر بود ولي واقعين مالي نبود . 

به نظر من كريم جلابيات خيلي كارش خوب نيست . همه بينيهايي كه ارش ديدم سرش پهنه . حتي تو مطبش نشستم و ...

من با جلائیان وقت مشاوره گرفتم، به نظرم نوک پهن که میگین خب ورم هست دیگه، حتی بینی استخوانی هم ورم نوکش تا چند وقت میمونه، من کارشونو دوست داشتم نمیدونم دیگه....