2777
2789
عنوان

ولی همسر من اصلا....

280 بازدید | 9 پست

موقع رابطه محبت چندانی نکرده . اصلا تو سایلنته همش من میگم. منم تصمیم گرفتم دیگه مثل خودش سابلنت باشم.

تازه ازدواج کردیم و به قول خودش خیلی دوسم داره و دوس داشتنشو تو عمل نشون میده ولی بارها هم بهش گفتم دوس دارم به زبون بیاری ولی هیچی

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من اصلا دوست ندارم موقع رابطه محبت کنه چون فکر میکنم بخاطر رابطه ست

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ولی من اصلا دوست ندارم موقع رابطه محبت کنه چون فکر میکنم بخاطر رابطه ست

چرا خب یعنی احساسی نمیشه؟ خب دوس دارم احساسشو اوت موقع بیان کنه

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

مسائل رو میشه حل کرد

مثلا من ی بار بهش گفتم بعد از من تکرار کن

بعد مثل بچها کلمه دوست دارم رو بخش بخش کردم اونم تکرار کرد

مثلا گفتم  دو  ست   دا   رم   و موندم بعد از من تکرار کنه و بهدش بهش گفتم حالا بگو دوست دارم

و کلی با شوخیو خنده قضیه حل شد

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
من؟ منم‌میخوام مثل خودش سابلنت شم

اشتباه بزرگیه چون اگر همسرت مشکلی داشته باشه تو بهش دامن میزنی  بهتر که نمیشه بدتر هم میشه طوری میشه که کم کم از هم دور میشید بعدم در اخرش میشه طلاق عاطفی