2777
2789
عنوان

همه اونایی که سقط داشتین و هنوز بچه ندارین بیاین😘

| مشاهده متن کامل بحث + 34 بازدید | 73 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما این ماه اولمه .خداکنه باردارباشم.واسه اینم ازده پری اقدامم
خداجونم ازت ممنون که بعدازهفت ماه انتظار درناامیدی هام دلموشادکردی.همینجورکه بهم دادیش خودت تااخرش مواظبش باش
نمیدونم چقد درسته اما شنیدم که توی بهار احتمال بارداری بیشتر میشه به خاطر شرایط جوی و تاثیرش روی هورمونا! امیدوارم روی ماهم جواب بده این تئوری
خوشبختی یعنی شنیدن صدای نفسهات کنار گوشم ... وقتی خوابی
امیدوارم مامان شده باشیم.من که خیلی علایم دارم تکررادرارو.شکم دردوپادردروکمردردوتکررادرار.خستگی.ترشح
خداجونم ازت ممنون که بعدازهفت ماه انتظار درناامیدی هام دلموشادکردی.همینجورکه بهم دادیش خودت تااخرش مواظبش باش
توعلایمی نداری.من که دارم واسه دوازده روزدیگه بال درمیارم
منم شدیدا بی حال و خسته ام تووی پاهام مخصوصا رونام احساس ضعف شدید دارم حالت پریودی و ترشح غلیظ و ..، نمیدونم والا میترسم به علائم دل خوش کنم
خوشبختی یعنی شنیدن صدای نفسهات کنار گوشم ... وقتی خوابی