من ۷سال پیش وقتی زایمان کردم مادرم موند خونه مون پیشم ومادرشوهرم شوهرمو پر کرد اونم مادرمو ازخونه بیرون کرد ومنم بامادرم رفتم وبعد از کلی معذرت خواهی بعد سه ماه برگشتم ودیگه مادرم تا۵سال اصلا نیومید خونه مون وبعد که میومد صبح که شوهرم سرکار بود ماهی یک بارمیومد منم تا۵سال بامادرشوهرم اینا قهربودم نه من میرفتم نه اونا میومدن بعد پنج سال که رفتم خونه شون واونام هرچند مدت یکم میومدن که من بچه دوم حامله شدم وموقع زایمانم مادرم گفت دیگه من نمیام خونت خودت بیا همینجا وشوهرمم بهم نگفت بمون خونه منم دیگه برای زایمان رفتم خونه مادرم ووقتی مادرشوهرم اومد اونجا دیدنم تحویلش نگرفتم و شوهرمم اصلا نیومد دیدنم منم حالم بد بودسزارین شده بودم بعد ۲۰روز اومد دنبالم بادعوابه مادرم گفت بگوجمع کنه بریم مادرم گفت باشه ولی فردا بیاتا وسایل شوجمع کنه وشوهرم بامادرم دعواکردومنم رفتم وبعد یه مدت دوباره الکی شوهرم دعواکرد منم وقتی خونه نبود رفتم خونه بابام وپیام فرستادم دیگه نیادنبالم واون اومد وکلی دعواکرد وکلی بدوبیراه به مادرم گفت جوری که دنبال مادرم افتاد که بزندش که مادربزرگمو پدرم گرفتنش ومنم بزور باهاش فرستادن خونه حالا بعد دو ماه قهره وانتظار داره برم خونه مادرش بنظرتون چکارکنم ۲۰ روزه که خون منو توشیشه کرده خستم کرده اصلا نمیتونم رفتارشو بامادرم فراموش کنم
غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡ سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چ بیشعوره بجای اینکه از شما قدردانی کنه به مامانت توهین میکنه شما زایمان میکنی چرا اونو جن میگیره؟من بودم نه تنها نمیرفتم یه حال اساسی هم بهش میدادم ک درس عبرت بشه که دیگه از این غلطا نکنه