2777
2789
عنوان

حالم بد شد جستجوی گوگلم رو دیدم 😨

1931 بازدید | 34 پست

بچه ها خواهر ده سالم رفته تو گوگل چیزای بد سرچ کرده من هرچندوقت میرم سابقه گوگل م رو نگاه میکنم حذف شون میکنم 

تنظیمات گوگل رو روی جستجوی ایمن گذاشتم 

چون یه بار دیگم دیدم این کارو کرده بود یکی دوسال پیش 

منم خیالم راحت که دیگه نمیتونه چیزی ببینه 

اما حواسم نیست که موقع هایی که فیلت ر شکنم روشنه نزارم گوشی مو برداره و بیشتروقتاهم روشن میزارمش

بخاطر درسهاش بعضی موقع ها گوشی مو برمی‌داره واینم رفته تو گوگل چند بار چیزای خیلی بدی و دیده و بعدشم درساشو سرچ کرده 

وای انقدر عکس های بدی اومده بوده بالا که حالم بد شد 

چیکار کنم الان خیلی اعصابم خورده حالم بده چطور یه بچه همچین تصاویری نگاه کرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جور بهش بگو گوگل همیشه خوب نیست و ممکنه چیزای اشتباهی به ما یاد بده و ازین حرفا

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

باهاش دوست شو بگو این چیزا برا تو خوب نیس

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم

حتما توی مدرسه چیزی فهمیده

از روی کنجکاوی سرچ کرده

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
اون که بچه اس شما چطور احتیاط نکردی

چیکار میکردم میگم گوگلم روی جستجوی ایمنه وتا فیل تر شکن روشن نباشه چیز بد نمیاره منم حواسم نیست بعضی اوقات خاموشش کنم  به بهونه درساش بعضی وقتا گوشیمو برمیداره