2777
2789
من میدم ولی خیلی چیزای دیگم میدم نمیدونم کدوم باعث وزن گیریش شده  من بیشتر برای مقوی کردن غذاش ...

چند وقتشه چیا میدین میشه بگید چند کیلوعه 

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجه من یازده ماهشه وحشتناک بد غذا هست از صبح تا شب شاید سه تا قاشق مرباخوری غذا نمیخوره واقعا  رواعصابه

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻
چند وقتشه چیا میدین میشه بگید چند کیلوعه 

پسرم ۹ ماهشه 

۱۰/۵ کیلوعه 

عصاره ی بلدرچين و قلم و پای مرغ میریزم تو غذاش 

هر روز یه موز میدم 

پوره ی سیب زمینی تقریبا هر روز 

هر روز یه نوع سوپ براش درست میکنم با مخلوط غلات و سبزیجات مثلا بلغور گندم یا جوانه گندم بلغور ذرت عدس ماش برنج هویج سبزی و .....اینجور چیزا 

صبحانه اوتمیل درست میکنم یا جو دو سر پرک و پودر نارگیل و شکر 

پسرم ۹ ماهشه  ۱۰/۵ کیلوعه  عصاره ی بلدرچين و قلم و پای مرغ میریزم تو غذاش  هر روز ...

عصاره بلدر چین کجاها دارن اوتمیل چجوری درست میکنید ؟ با جو‌دوسر چ صبحانه ای اماده میکنید؟ ممنون میشم بگید

عصاره بلدر چین کجاها دارن اوتمیل چجوری درست میکنید ؟ با جو‌دوسر چ صبحانه ای اماده میکنید؟ ممنون میشم ...

بلدرچین و باید بگیرید تمیز کنید بعد پختن استخوانش و سوا کنید میکس کنید 

تو فریزر نگهداری کنید تو هر وعده اضافه کنید به غذای بچه 

جو دو سر پرک عطاری ها دارن می‌ریزی تو آب جوش دو دقیقه میجوشه لعاب میده عین حلیم بعد از همین عصاره ها میندازی توش رو حرارت آب میشه شکر هم می‌ریزی عین حلیم میشه 

بلدرچین و باید بگیرید تمیز کنید بعد پختن استخوانش و سوا کنید میکس کنید  تو فریزر نگهداری کنید ...

ممنون عزیزم ♥️ پسر منم هشت و ماهو نیمس انشالله ک وزن بگیره 

وزنش چجوره

قبلا که شیر خودم میخورد تو هفت ماهگی ده کیلو بود بعدش دیگه شیرم خیلی کم میخوره غذاهم که اصلا نمیخوره لاغر.شده وزنش نمیدونم الان

قبلا که شیر خودم میخورد تو هفت ماهگی ده کیلو بود بعدش دیگه شیرم خیلی کم میخوره غذاهم که اصلا نمیخوره ...

اگه همون ده کیلو مونده باشه ک خوبه شربت اشتها اور استفاده کن همین سویق کودکانم میگن بچه رو گرسنه میکنه دیگه نمیدونم

پسرم ۹ ماهشه  ۱۰/۵ کیلوعه  عصاره ی بلدرچين و قلم و پای مرغ میریزم تو غذاش  هر روز ...

صبحانه چی درست میکنی عزیزم 

اگه همون ده کیلو مونده باشه ک خوبه شربت اشتها اور استفاده کن همین سویق کودکانم میگن بچه رو گرسنه میک ...

به خدا خیلی اذیت میشم غذا درست میکنم چقدر خوشمزه توی دهن نمیکنه