2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی یادم میاد تو دی وقتی حالم بد بود و مجبورا ترمیم معدل انجام دادم دلم میخواد با دندونام گلو رییس سازمان سنجش پاره کنم بعد خودش و با کل سازمان اتیش بزنم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
از ۱۰ خرداد 

نهایی ندارید مگه؟ 

منم ترمیم میدم از الان شروع کردم 

تقریبا خرداد فقط قراره برای ترمیم بخونم 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
نهایی ندارید مگه؟  منم ترمیم میدم از الان شروع کردم  تقریبا خرداد فقط قراره برای ترمیم ب ...

نه نهایی ندارم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

خبرش موثق نیست 

لطفا تو این زمان باقی مونده خودتونو درگیر حواشی نکنید 

ک به نفع مافیاهای کنکور بشه 

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

خیلی وقته 

زود نیست؟ من بخاطر ترمیم مجبورم تا خرداد یه بخشیش رو تموم کنم

از فاصله 25 خرداد و تیرم یه بخش دیگش 

شما تا کی تموم میکنی؟ 

همه مباحثو کامل خوندی از هر سه سال؟ 

من تجربی ام

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
زود نیست؟ من بخاطر ترمیم مجبورم تا خرداد یه بخشیش رو تموم کنم از فاصله 25 خرداد و تیرم یه بخش دیگش& ...

اره منم تجربی ام دوازدهم هستم

مباحث تقریبا فروردین تموم شدن بعد از عید دیگه شروع کردم جمع بندی و ازمون

اره منم تجربی ام دوازدهم هستم مباحث تقریبا فروردین تموم شدن بعد از عید دیگه شروع کردم جمع بندی و از ...

موفق باشی انشالله رشته مدنظرتو بیاری