2777
2789
عنوان

بهترین فیلمی که امروز دیدم 😍

302 بازدید | 23 پست

اسم فیلم جزیره شاتر هس

ژانرش روانشناختیه 

اگه تواین سبکا فیلم نگاه میکنین خیلی قشنگه

من دوبار دیدمش بازم دوس دارم نگاش کنم بنظرم بهترین فیلمی بود که تواین ژانر دیدم

اگه فیلم روانشناختی خوبی دیگه دیدین که خوبه بگین دان کنم

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم وقتی دیدمش تمام وجودم قلبی و اکلیلی سد خیلیی قشنگ بود اصلا قابل پیش بینی نبود 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

وای من دیدم عاشقش شدم 

مخصوصا از اون روانشناسه که همکارش بود خوشم اومد 😂 لعنتیا خیلی صبور بودن 

پنج دقیقه آخر فیلم هم عالی بود

ما کاشفان کوچه های بن بستیم،حرف های خسته ای داریم،خدایا این بار پیامبری بفرست که تنها گوش کند....         دِت کورد❤️
وای من هیچ خوشم نیومد ازش 

خیلی قشنگ بود 

البته سلیقه ایه ولی خب شاید چون یبار دیدیش اینجوریه

دفعه اول ببینی اصلا متوجه نمیشی چی میشه

نقد و تحلیلاشو بخون دوباره نگاش کن 

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

روانشناختی یعنی چی

یجورایی درباره دیدگاه های روانشناسی