2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداااا یعنی  میشه منم مامان شممم خدا براتون نگهش داره

ممنون عزیزم ❤️ آره چرا نشه به ائمه توسل کن گلم . استرس اصلا خوب نیست بهش فکر نکن من اون ماهی که اصلا احتمال نمیدادم باردار باشم حامله بودم . 

منم چشم انتظاری زیاد کشیدم ان شاء الله زودی مامان میشی

خدانگهش داره براتون شیر میدین منم دعا کنین 

نگران نباش عزیزم برا کم شدن استرست میتونی به دعا و نیایش و قرآن پناه ببری بیشترین تاثیرو اینا دارن و اینکه اگه شاغل نیستی سعی کن سرتو با یه فعالیتی تو خونه گرم کنی مثل گل دوزی، گونی بافی یا هرچی که علاقه داری

ممنون عزیزم ❤️ آره چرا نشه به ائمه توسل کن گلم . استرس اصلا خوب نیست بهش فکر نکن من اون ماهی که اصلا ...

مرسی انشالله من مشهدم رفتم حرم دلم گرفته بود دیگ ازخود امام رضا خاستم بهم بده 

حتما جای دیگه هم‌برو سونوگرافی تا مطمئن بشی تنبلی داری 

من وقتی فهمیدم تنبلی دارم دستورات دکتر فلورا که تو اینستا هست رو رعایت کردم 

شیرینی نخوردم،غذاهای بد نخوردم ،ورزش کردم،بادام پوست کنده خوردم و باردار شدم بعد دو ماه ،

نگران نباش منم خیلی خیلی استرس داشتم ولی باردار شدم😉

حتما جای دیگه هم‌برو سونوگرافی تا مطمئن بشی تنبلی داری  من وقتی فهمیدم تنبلی دارم دستورات دکتر ...

بعد چند وقت باردار شدی منم دارم همین کارو میکنم توپیجشون هستم اما کم وپیش 

حتما جای دیگه هم‌برو سونوگرافی تا مطمئن بشی تنبلی داری  من وقتی فهمیدم تنبلی دارم دستورات دکتر ...

اها بعد دوماه منم پریودم ۱ روزه عقب افتاده دعا کن حامله باشم ولی تو سونو روز ۱۳ گف تنبلی داری فولیکول نداشتم مگه اینکه امام رضا بهم داده باشه الان زیر دلم تیر میکشه

اها بعد دوماه منم پریودم ۱ روزه عقب افتاده دعا کن حامله باشم ولی تو سونو روز ۱۳ گف تنبلی داری فولیکو ...

من یکبار دل درد بی نهایت شدید داشتم موقع پریودم که پاک شدم رفتم سونو گفت تنبلی داری 

منم رفتم پیش دکتر دستجردی بهم قرص لتروزول داد دوقلو شد