2777
2789

سلام دوستان برای یه کاری میخام قانون جذب انجام بدم واقعا خیلیا ازش نتیجه گرفتن ولی میگن رهاسازی هم خوبه بعضیام میگن سوره ضحی یا بعضی دعا ها کار میکنه بنظورتون کدوموش انجام بدم ؟به همشون اعتقاد دارم میخام ببینم کدومش زودتر به نتیجه میرسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگشتن عشقم و رسیدن بهش

عزیزم فقط تلاش کن برای بدست اوردنش اگه عشق یکطرفه باشه هیچ فایده ای نداره و بیخیال شو....... با دعا و.... بیاد سمتت بادعا و سوره و... هم باید نگهش داری... هرچند من اعتقادی به هیچکدوم ندارم 

عزیزم فقط تلاش کن برای بدست اوردنش اگه عشق یکطرفه باشه هیچ فایده ای نداره و بیخیال شو....... با دعا ...

تلاش میکنم ولی وقتی اون هیچ تلاشی نمیکنه چیکار کنم منظورم دعا قرانی بود 

عزیزم کتاب زنان زیرکو بخون... مردا از زنایی که همیشه در دسترسشون باشن خوششون نمیاد.

دقیقا منم برای همین دو هفتس بهش پیام ندادم قبلا هی پیام میپادم که برگرد درس میشه فلان

دقیقا منم برای همین دو هفتس بهش پیام ندادم قبلا هی پیام میپادم که برگرد درس میشه فلان

خیلی گزینه های دیگه میاد تو زندگیت عزیزم.... حتما برات اینجوری بهتر بوده.. خواست خدا بوده. منم وقتی مجرد بودم برام پیش اومده که طرفم یهو  بهم گفته نمیخادم. الان ازدواج کردم شکر خدا خیلی شوهرم سرتره از اون خیلی خیلی شکر میکنم خدارو