هناسه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 عنوان اینجا کسی وکیل هست؟ 84 بازدید | 18 پست لطفا بهم درخواست دوستی بدین اگ وکیل هستین ب کمکتون احتیاج دارم🙏 گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚 1402/02/18 | 19:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sar_be_zeer عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 931 سوالتو بگو جواب میدم چقدر امکان داره حکم ۱۵ سال و یک روز بشکنه؟؟؟
stilamim عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 7905 وکیل باید مدارکتو ببینه و کامل از اول براش توضیح بدی تا بتونه راهنمایی کنه بعضیا یه سوال کوچولو خلاصه میپرسن 😕اصلا نمیشه درست راهنمایی کرد حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
stilamim عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 7905 چقدر امکان داره حکم ۱۵ سال و یک روز بشکنه؟؟؟ واضح تر بگو ۱۵ سال زندان؟؟ حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
stilamim عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 7905 بله بستگی داره چه جرمی باشه بعضیاشون اصلا عفو نداره اگه مواد مخدره و اولین بارش باشه تو زندان هم شر راه نداخته باشه احتمال عفو داره حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
هناسه۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 1078 وکیل باید مدارکتو ببینه و کامل از اول براش توضیح بدی تا بتونه راهنمایی کنه بعضیا یه سوال کوچو ... اره دقیقا وقتی تاپیک زدم یک سوال داشتم الان شد هزارتا گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
sar_be_zeer عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 931 بستگی داره چه جرمی باشه بعضیاشون اصلا عفو نداره اگه مواد مخدره و اولین بارش باشه تو زندان هم ... مواد مخدره تو زندان سخ بار دعوا شده کلا به ماه تو زندان بوده دو هفتش تو قرنطینه ولی پرونده الان دیوانه
sar_be_zeer عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 931 مواد مخدره تو زندان سخ بار دعوا شده کلا به ماه تو زندان بوده دو هفتش تو قرنطینه ولی پرونده الان دیوا ... راسته میگن اون یک روز کنار هر حکمی باشه یعنی دیگه تخفیف نداره؟
stilamim عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 7905 راسته میگن اون یک روز کنار هر حکمی باشه یعنی دیگه تخفیف نداره؟ نه شایعس حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
stilamim عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 7905 خداروشکر کلا اون یک روز کنارش واسه چیه؟ نمیدونم قاضی تصمیم گیرندس برای تخفیف یا عفو باید نصف مجازاتو گذرونده باشه حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
sar_be_zeer عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 931 نمیدونم قاضی تصمیم گیرندس برای تخفیف یا عفو باید نصف مجازاتو گذرونده باشه شوخی میکنی🙄
stilamim عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 7905 شوخی میکنی🙄 نه🥲ولی حتما وکیل بگیرید شاید تونست مجازاتو کاهش بده حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉