2777
2789

حالش بد بود رفتن آندوسکوپ توی جاده بدتر میشه 

ما هم شهر غریبیم چهار ماهه نرفتیم

زن عموم دیروز زنگ زد به من و مامانم گفت گفتم به بابام چیزی نگید 

آخه خودش حال روحیش خوب نیست بیمار معده عصبی و روحی داره شوک براش خیلی بده 

گفت پدربزرگم به زور چماشو باز میکنه 

میترسم به بابام بگم 

به نظرتون تا امشب یواش یواش بهش بگیم؟

میترسم اتفاقی برای پدربزرگم بیفته برای آخرین بار پدرشو ندیده باشه😢😔💔

پدربزرگم خیلییی دوستم داره منم همینطور وقتی شنیدم دنیا رو سرم خراب شد😞

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب جاده بماند، رانندگی با استرس خطرناکه. بهش کم کم بگید و با اتوبوس یا قطار یا اسنپ بین شهری و... بر ...

والا. تازه زنگ زدرشماره کارت یه نفرو بهش دادم بعد گفتم راستی بابا عمه زنگ زد مثل اینکه حال پدر جون زیاد تعریفی نداره کاراتو انجام بده بریم شهرستان

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام