2777
2789
عنوان

با هیچ‌چی آخه شام چی بپزم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اسید رفیق دختر معمولی رو کی اورد خدایی‌  .۹۰ درصد رابطع هارو همین رفیق دختر و رفیق پ ...

خیلی ناراحتم خیلی دختره دوقورت و نیمشم باقیه 😂 انگار ن انگار ب من خیانت کرده حالا خیانت فقط این نیست طرف بره رل بزنع همینکه باهم چت میکردن و ناراحتم میکردن خیانت بود خیلی اذیت شدم یعنی خیلی اذیتم کردن.‌...

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺

خیلی سخت شده زندگیا کاش اگ گرونیم هس کارم باشه .الان ک دستتو دراز کنی همجا از شیر مرغ تا جون ادمیزاد پیدا میشه.کاش کارم دستتو داز کنی باشه. باحقوق حداقللل رضایت مند کاش میبود واسه هم زن هم مرد .واسه هردوسخته و عذاب اوره

چرا اخه؟اسم ملیحه که خیلی قشنگه اگر از اسمت خوشت نمیاد خب عوضش کن اسمی که دوست داری رو بزار  ...

نه دیگه خیلی دیره قبل ازدواج کاش عوص میکردم الان دیگه هیشکی منو با اسمی که دوست دارم صدا نخواهد کرد

نون پنیر با گوجه خیار، یا با طالبی یا هندونه. کل عمرم میتونم شام ناهار همینو بخورم. حالا کل عمر نیاز ...

عزیزم پنیر و خیار و گوجه یا پنیر و هندونه ‌ به شدت سرده . و مصرف زیادش خیلی خطرناکه مخصوصا طولانی مدت مصرف بشه. یکیش بیماری ام اس.کلا سیستم بدن رو به هم میزنه سردی زیاد  

در کل پنیر چون سرده فقط باید با گردو خورده بشه . 

نه دیگه خیلی دیره قبل ازدواج کاش عوص میکردم الان دیگه هیشکی منو با اسمی که دوست دارم صدا نخواهد کرد

صدا میکنن..شما عوض کن بگو اسم من از این به بعد اینه..جدی جدی اگر اسمتو دوست نداری عوضش کن..به بقیه هیچ ربطی نداره

🦋❄️نسیمِ ملیح🌬🌙