الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این اسید رفیق دختر معمولی رو کی اورد خدایی .۹۰ درصد رابطع هارو همین رفیق دختر و رفیق پ ...
خیلی ناراحتم خیلی دختره دوقورت و نیمشم باقیه 😂 انگار ن انگار ب من خیانت کرده حالا خیانت فقط این نیست طرف بره رل بزنع همینکه باهم چت میکردن و ناراحتم میکردن خیانت بود خیلی اذیت شدم یعنی خیلی اذیتم کردن....
زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:) غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
خیلی سخت شده زندگیا کاش اگ گرونیم هس کارم باشه .الان ک دستتو دراز کنی همجا از شیر مرغ تا جون ادمیزاد پیدا میشه.کاش کارم دستتو داز کنی باشه. باحقوق حداقللل رضایت مند کاش میبود واسه هم زن هم مرد .واسه هردوسخته و عذاب اوره
نون پنیر با گوجه خیار، یا با طالبی یا هندونه. کل عمرم میتونم شام ناهار همینو بخورم. حالا کل عمر نیاز ...
عزیزم پنیر و خیار و گوجه یا پنیر و هندونه به شدت سرده . و مصرف زیادش خیلی خطرناکه مخصوصا طولانی مدت مصرف بشه. یکیش بیماری ام اس.کلا سیستم بدن رو به هم میزنه سردی زیاد