2777
2789
عنوان

با هیچ‌چی آخه شام چی بپزم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 92 پست

من گوشت نمیتونم بخرم از اول عید تا حالا با سه تا بسته غذا درست کردم 

امروز برام نذری اوردن خیلی خوشحال شدم 

پول داریما. گوشت فقط باید گوسفند خرید از قصابی بدم میاد 

گوسفند هم هفت میلیون

دعا کنید دوقلو باردار بشم دوساله منتظرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ماجرا داشتیم  تهش حال روحیش خوب نبود/: گفت میرم که حال تو خوب باشه نمیخوام با حال بدم حال ...

آخی عزیزم چه مهربون🫠💔

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

دقیقا الان گرونی دیگه گلوش هم پاره شد از بس بیداد کرده 🤕ادم میمونه وقتی گوشت و مرغ تموم شه چکار کنه خصوصا وقتی بچه ۴ساله اهل حبوبات هم نیس ادم و خسته میکنه باز خوبه بچه بزرگم درک میکنه من مشکلم کوچیکه ست والا گوجه سرخ کردنی هم میخوریم 

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭
دیگه تو رو خدا با این شرایط اقتصادی این حرفارو نزنین ‌. شده دوره ای که ی کارگر یا کارمند همه زورش رو ...

اره واقعا خدا به مردای زحمت کش تنی سالم و روزی فراوون بده

ان شاءالله که هیچ مردی شرمنده زن و بچش نشه 

روز به روز داره شرایط سخت تر میشه

من گوشت نمیتونم بخرم از اول عید تا حالا با سه تا بسته غذا درست کردم  امروز برام نذری اوردن خیل ...

ی قصابی هایی هست . جلو خودت گوسفند رو سر میبرع و گوشتش رو بهت میده. اگه از نظر بهداشتی یا فکر می‌کنی گوشتش خوب نیست 

من گوشت نمیتونم بخرم از اول عید تا حالا با سه تا بسته غذا درست کردم  امروز برام نذری اوردن خیل ...

شادو پیروز باشید

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید..حاجتروا بشیدانشالله
متنفرم ازین حرف ک بخاطر تو میرم

دقیقاااااا همش حس میکنم دروغ گفت خسته شد رفت:/ 

(ما ی رفیق مشترکی داشتیم دختر بود دخترع کرم میریخت بهش گفتم چت نکنین شب و روزم گریه بود ولی همش میگفتن ما دوستیم تو حساسی شکاکی خیلی دعوا کردیم 🥲 رابطع ام با دختره بهم خورد کامل:) ولی اون دوتا چت میکردن هنوز الان خیلی ب اون روزا فک میکنم اعصابم خیلی خورده همش حس میکنم اونو ترجیح داده سرکار بودم)

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
بچه هام عدس پلو دمپخت نمی‌خورن اش هم وسایلش ندارم

تموم چیزای اصلی رو ک نداری

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

دقیقاااااا همش حس میکنم دروغ گفت خسته شد رفت:/  (ما ی رفیق مشترکی داشتیم دختر بود دخترع کرم ...

این اسید رفیق دختر معمولی رو کی اورد خدایی‌  .۹۰ درصد رابطع هارو همین رفیق دختر و رفیق پسر ها از هم پاشوندن

نون پنیر با گوجه خیار، یا با طالبی یا هندونه. کل عمرم میتونم شام ناهار همینو بخورم. حالا کل عمر نیاز نیست ولی واقعا قدیما که خیلیا لاغر و سالم بودن چون شبا و خصوصا تابستونا همینارو میخوردن و اصلا بد نمیدونستن و از سرِ نداری نبود.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)