2777
2789
عنوان

با هیچ‌چی آخه شام چی بپزم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 92 پست
دلم واسش تنگ شده🥲

خودت جدا شدی؟

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ هر بار بخوایم برنج بخریم سیصد تومن رو قیمتش اومده مغزمون سوت می کشه والا

آره دقیقا

داره میشه زمان قدیم بابامامانامون ک برنج زیاد نبود

الانم‌ک‌مرغو گوشت🤐🤐🤐

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید..حاجتروا بشیدانشالله
خودت جدا شدی؟

خیلی ماجرا داشتیم 

تهش حال روحیش خوب نبود/: گفت میرم که حال تو خوب باشه نمیخوام با حال بدم حالتو بد کنم:) 

دوستانه جدا شدیم🥲 

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺

قشنگ داره قحطی میشه

قدیم دلشون نمیسوخت نبودچیزی قحطی بود . الان خیلی درد معازه ها تا خر خره پر مواد ولی کو پول😐😞

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚