2777
2789
عنوان

بنظرتون حقوقش خوبه؟؟ اگه شما بودین...

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 67 پست
متوجه نشدم، با هر تعداد بچه فقط به شما ۶۰ میدن؟ یعنی چی من که یکی دوسال پیش کلاس میرفتم یکونیم ساعت ...

اره عزیزم هر تعداد بچه فقط ۶۰ تومن🤦🏻‍♀️

فکر کنم اموزشگاها باهم فرق دارن

نمیدونم برم یا نه

۲۰ تا اموزشگاه رفتم فعلا همین یکی اوکی شده

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
دخترم پنج سال و نیمه شه از ۴سالگی آموزشگاه رفته ، الان چندتا شعر انگلیسی و کلمه و جمله های زیادی بلد ...

عزیزم جدای از قاطی کردن، دختر گلتون یکم زده میشه از درس.

نصف روز بره مدرسه و خوندن و نوشتن یاد بگیره و بعد از ظهر بره کلاس زبان بازم درس و نوشتن و حروف و‌...

یکم واسه بچه ی ۶  ۷ ساله سنگینه

پیشنهاد من اینه که وقتی مدرسه ش شروع شد، اگه استعداد نقاشی یا ورزش داره بهتره اینجور کلاسا ثبت نامش کنید اگه دوست دارید.

و کلاس زبان باشه واسه تابستون❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جدای از قاطی کردن، دختر گلتون یکم زده میشه از درس. نصف روز بره مدرسه و خوندن و نوشتن یاد بگیر ...

ممنون عزیزم 

بعد یادش نمیره این تدریس هایی ک داشته ؟

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
ممنون عزیزم  بعد یادش نمیره این تدریس هایی ک داشته ؟

خواهش میکنم عزیزم

شما شعر ها و کلمه ها رو باهاش مرور کنید مرتب. 

هر از گاهی کارتونهای جذاب انگلیسی زبان واسش پخش کنید. چه بسا انگلیسیش بدون کلاس عالی میشه اینجوری

خواهش میکنم عزیزم شما شعر ها و کلمه ها رو باهاش مرور کنید مرتب.  هر از گاهی کارتونهای جذاب ان ...

ممنون از وقتی ک گذاشتین عزیزدلم

بنظرتون اگ با مادرا هماهنگ شیم ک اموزشگاه فقط رو تلفظ کار کنه و وارد نوشتن نشن قبول میکنن؟

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
ممنون از وقتی ک گذاشتین عزیزدلم بنظرتون اگ با مادرا هماهنگ شیم ک اموزشگاه فقط رو تلفظ کار کنه و وار ...

خواهش میکنم عزیزم🌹

شما پیشنهاد بدین. بگید روی speaking   و listening کار کنید. بستگی به خودشون داره که قبول کنن یا نه چون ممکنه طبق کتابهای خودشون بخوان پیش برن و نتونن تغییر شیوه بدن

خواهش میکنم عزیزم🌹 شما پیشنهاد بدین. بگید روی speaking   و listening کار کنید. بستگی به خودشو ...

خیلی لطف کردین ، انشالله موفق باشین عزیزم بی نهایت ممنون بابت راهنمایی بسیار مفیدتون♥️♥️♥️♥️

خیلی لطف کردین ، انشالله موفق باشین عزیزم بی نهایت ممنون بابت راهنمایی بسیار مفیدتون♥️♥️♥️♥️

خواهش میکنم گلم

ممنونم عزیزم❤❤

سلامت باشید