2777
2789

سلام عصرتون بخیر.

یه سوالی داشتم ازتون.

تو ماه ۸ میگن به سیب قرمز سوره یوسف خونده بشه و بعد بخوریم.

اینو شنیدید؟؟؟

سوالم این هستش که میشه بعد از اینکه به سیب قرمز سوره یوسف رو خوندیم بعد آبش رو بگیریم و میل کنیم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ععععع. آخه هم تو نت هم از چند نفر پرسیدم گفتن تو ماه ۸ هست. چون ماه هشت ماه زیبایی جنین هستش

نمیدونم من که با پوست خوردم   سخت نگیر هرجور میخوری بخور

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
بله سوره یوسف بچه رو هم مهربان میکنه هم صبور و هم زیبا

بله دقیقا

میگم آبش رو میشه بخورم؟؟

آخه من ۲ هفته عقب افتادم از برنامم.

بخاطر همین الان دارم روزی ۶ بار سوره یوسف رو میخونم تا جمعه تموم بشه بعد سوره مریم رو بخونم تا ۴۰ بار.

بخاطر همین نمیتونم تو ۲ هفته ۸۰ تا سیب بخورم.😅

ولی آبش رو میشه خورد. الان‌اگه آبش رو بخورم اشکالی نداره؟؟

عزیزم ماه چهارم شنیدم من

دعاهایی که مخصوص ایام هفته است و نیز خواندن دعاهای کمیل و ندبه در شب و روز جمعه و دعای توسل و فرج در ایام هفته اهتمام ورزید.
خوردن سیب در 31هفتگی یعنی ماه هشتم بارداری، برای زیبایی کودک توصیه‌شده است. بر سیب سرخ به‌دفعات سوره "یوسف" را بخوانید و آن را بخورید.
امام صادق فرموده‌اند :"اگر زن باردار سیب بخورد فرزندش زیبا می‌شود و اگر کدو بخورد حافظه زن و کودک زیاد می‌شود و خوردن رطب و خرما بدن کودک را قوی می‌سازد."

با همکاری:
دکتر نازنین صفایی، متخصص زنان و زایمان
زهرا علوی، مشاور مامایی و زنان

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
ععععع. آخه هم تو نت هم از چند نفر پرسیدم گفتن تو ماه ۸ هست. چون ماه هشت ماه زیبایی جنین هستش

زن دایی من خیلی تو این کارا هس میگفت ماه چهارم

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

چرا خب سيبو بخور

میگم دیگه آخه ۲ هفته از برنامم عقب افتادم بخاطر همین دارم الان روزی ۶ بار سوره یوسف رو میخونم که تا جمعه تموم بشه بعد دوباره سوره مریم رو بخونم تا ۴۰ بار.

آخه میگن برای دختر سوره مریم برای پسر سوره یوسف.

منم برای اینکه ضرر نکنم دارم جفتش رو میخونم.

بخاطر همین میشه ۸۰ تا سیب .

بعد خوردن ۸۰ سیب سخته. ولی آبش راحت تر هست.

میگم اشکالی نداره؟؟؟