2777
2789
عنوان

خانومایه لحظه بیاین لطفا ؟

77 بازدید | 11 پست

توروخدا راهکاری دارین واسه عصبانیت و بدخلقی قبل پریودی من دیگه از عصبانیتم رد کردم بشدت عصبیو و پرخاشگر میشم هر سری میخام پریود بشم یه دعوای ناحوری راه میندازم یا قهر میکنم میرم یا به شوهرم شکاک میشم مخصوصا از وقتی قرص ال دی رو شروع کردم بیشتر حالم بد میشه مدام گریه بدون دلیل حتی گاهی خودزنی و جیغ و دادم راه میندازم 😐😥 چکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=289848693]چیا میگی😨[/QUبهش گفتم تو با رفیقت که مرده رابطه داری باز این ماه گیر دادم که با یه خانومه که مشتریشه رابطه داری نمیدونم چرا اینطوری شدم بخدا من اصلا بددل نیستم دوماه مدام اوقات تلخلی دارم چند روز خوبم یهو این فکرا میاد سراغم مدم نشخار فکری دارم اینقد که جوش میزنم یعنی صورتم زرد شده زیر چشام کال افتاده قبلا هم پریود میشدم به این شدت نبود 😰😥

[QUOTE=289848693]چیا میگی😨[/QUبهش گفتم تو با رفیقت که مرده رابطه داری باز این ماه گیر دادم که با یه ...

یا خدااااا😂😂😂😂😂 

من فقط فحشش میدم و دادمیزنم همشم میگم چرا باهام....  نمیکنی ازم سرد شدی😂 میگ خو تو پریودی

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕