2777
2789
عنوان

طول سرویسک؟

53 بازدید | 8 پست

سونو ان تی دادم  طول سرویسک ۳۲زده خودمم خ اهل رعایت نیستم بنظرتون خ کمه طول سرویسکم جواب ازمایشم ی هفته طول میکشه بیاد تا ببرم پیش دکترم؟؟

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

سرویکس😑

من اسمم زشته وگرنه هیچ نسبتی با اون گور به گوری ندارم 🤬نی نی یار من میخوام دیگه آدم خوبی باشم پس کاری به کارم نداشته باش تا کاری به کارت نداشته باشم 🫢ولم بکه تا ولد بکم😑نی نی یارتعلیق نکنی ها؟🤕 قبل ترکوندن امضامو بخون پیامهامم بخون که از همتون خواستم اسممو عوض کنید که با خیال راحت تو جامعه سرمو بالا بگیرم🥺 انقد پشت سرم هم  بد نگید پسون فردا محتاد شدم کی جوابگوعه😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طول سرویکس بالای ۳۰ مناسبه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

تو سایت چند نفر نوشتن دکتر بهشون استراحت داده سرکلاژ کردن 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

سرویکس*

هفته چندی؟

استراحت کن .رابطه اروم داشته باش.پله بالا پایین نکن. میری حموم زیاد نمون دوش بگبر بیا بیرون .

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
سرویکس* هفته چندی؟ استراحت کن .رابطه اروم داشته باش.پله بالا پایین نکن. میری حموم زیاد نمون ...

۱۳هفتته بچم بغلیه بااینکه ۵سالشه خودمم همه کارهارو میکنم

۱۳هفتته بچم بغلیه بااینکه ۵سالشه خودمم همه کارهارو میکنم

وای نهه بغلش نکن 

دقیقا لب مرزه زیر 30 خطرنامه و نیاز ب سرکلاژ داره شما لب مرزی رعایت کنی طوری نمیشه

بچتو قانع کن یجوری نیاد بغلت 

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤