2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم گزارش زدن یا نی نی یارتعطیل کرده اما نی نی یارها کلا بستگی به حالشون داره چجوری رفتارکنند قوانین سایت براشون مهم نیست مخصوصا نی نی یارپنج(الان غیبتشو کردم میاد کاربریمو میترکونه  ) منم تو تاپیکت بودم چیزی نشد که بعدم یادمه قبلا با کاربری سابقم تا یه تاپیک میزدم نی نی یارمیترکوند اونوقت دقیقا تاپیکای بقیه که صدبرابر بدترازمن بودن یا دقیقا مثل تاپیک من بودن تو پربازدیدا بودن🤦🏻‍♀️

الهی همان که میدانی🌱✨
یه تاپیک زدم درباره سیگار کشیدن یکی نی نی یار و تگ کرد تعطیل شد 

اوهع بخدا اینجا سایت نیس مهد کودکه میرن مدیرو صدا میزنن

آرزو دارم هیچ آرزویی، آرزو نمونه...💟✨
تاپیک قلیون رو ترکوندن این که سیگار بوده دختر

اخه یه فضای فانی شد داشت خوب پیش میرفت اولین تاپیکم بود که زود همه اومدن نظر دادن ناراحت شدم واقعا خب اگه موضوع رو دوست نداری از تاپیک برو بیرون چرا دیگه نی نی یار تگ میکنی

اخه یه فضای فانی شد داشت خوب پیش میرفت اولین تاپیکم بود که زود همه اومدن نظر دادن ناراحت شدم واقعا خ ...

یه سریا آبمیوه به دست آماده خوش خدمتی هستن همه جا.نی نی سایتن رخنه کردن متاسفانه

.                                       
نمیدونم گزارش زدن یا نی نی یارتعطیل کرده اما نی نی یارها کلا بستگی به حالشون داره چجوری رفتارکنند قو ...

همون دیگه چیزی نگفتیم که اگه کسی از موضوع خوشش نمیاد بره بیرون چرا نی نی یار تگ میکنه

همون دیگه چیزی نگفتیم که اگه کسی از موضوع خوشش نمیاد بره بیرون چرا نی نی یار تگ میکنه

اره والا البته ازاین ادما زیادن ولی نی نی یار چرا سریع تاپیکو میترکونه؟🤔وسط تاپیکم یهو میبینم میترکه این چه وضعشه اخه

الهی همان که میدانی🌱✨