2777
2789
عنوان

خون ریزی و لک بینی اوایل بارداری

112 بازدید | 15 پست

دوستان من ب حساب پریم باید ۸هفته و۵ روز باشم ولی دیروز رفتم سونو چیزی ندید و سونو واژینال کردگف ۶هفته و ۴ روزی حالا من سه هفته بود لکبینی داشتم ولی دیروز از صب خون قرمز هم میاد و بعد ک دیدم تشکیلل قلب شده شب ی شیاف ۴۰۰ استفاده کردم ولی فرقی نکرده بازم گاهی میاد حتی با وجود استراحت کسی تجربه دیگه ای داره

نشاسته گل گندم بریز رو آب سرد بخور پاهات بزن به دیوار دراز بکش

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی عادی هم میتونه باشه؟

عادی که نیست چون یه بارداری سالم نبایدلکه وخونریزی داشته باشه عزیزم فقط استراحت وشیاف

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......

سلام عزیزم گفته بودین مادرتون دیالیز شدن یه سالو نیم بعدش پیوند زدن؟ مشکلشون چی بود چن سالشون بود اون موقع؟ 

تورو خدا میشه بهم بگید دیالیزخیلی سخته ؟ یه بیمار داریم که احتمالا همین یدونه کلیشم از دست بده دوس داشتم راهنماییم کنید خدا خیرتون بده 

خانوما تورو خدا واسه حل شدن مشکلاتم یه صلوات میشه بفرستید؟🥹
سلام عزیزم گفته بودین مادرتون دیالیز شدن یه سالو نیم بعدش پیوند زدن؟ مشکلشون چی بود چن سالشون بود او ...

سلام عزیزم مادر من  ۳۴ سال اینا داشتن ک پیوند کلیه کردن یه سالو نیم هم دیالیز شدن امیدوارم ک کلیشون رو از دست ندن دیالیز هم مشکلاتی داره  و فک کنم بستگی داره ک کلیه چقد از کار بیوفته مادر من یک روز در میون میرف خدایی نکرده اگه کلیشون رو  از دست دادن کاغد میدن هم انجمن براتون کلیه پیدا کنه هم خودتون میتونین کلیه پیدا کنید ک خیلی دیالیز نرن  

سلام عزیزم گفته بودین مادرتون دیالیز شدن یه سالو نیم بعدش پیوند زدن؟ مشکلشون چی بود چن سالشون بود او ...

ببینید مشکل دیالیز  اینه ک به هر حال وقت گیره قبل دیالیز یزچی مثل فیستول هست اول اونو ی جراح تو دست  جا میسازه بعدش مثل سرم هست عزیزم  انگار از یجا با سرم خونو میگیرن تو ی دستگاه میره خون اونجا تمیز میشه و از ی طرف دیگه وارد بدن میشه

اینم بگم دقیق مشخص نشد علتش چی بود شاید لوپوس بوده برا مادرم و ب مادرم گفته بودن کورتوناشو بخوره و بچه  دار نشه اون زمان هم ب علت بیسوادی اصلا رعایت نکردن برا همین کلیه ها بعد ده دوازده سال به پیوندو دیالیز کشیده

اینم بگم دقیق مشخص نشد علتش چی بود شاید لوپوس بوده برا مادرم و ب مادرم گفته بودن کورتوناشو بخوره و ب ...

خیلی ممنونم ازتون قشنگم مرسییییی

خانوما تورو خدا واسه حل شدن مشکلاتم یه صلوات میشه بفرستید؟🥹