2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه راهنماییم کنی، کجا باید برم برای ثبت نام ؟ شما چند درصد رو انتخاب کردین

باید بری شعب بیمه تامین اجتماعی درخواست بدی برای اینکه میخوای بیمه بشی ولی ی توصیه میکنم که بیمه مشاغل آزاد انتخاب نکن 

ی مقدار بیشتر هزینه کن بیمه اختیاری انتخاب کن که هم بازنشستگی بیشتری داره و هم تو مراکز درمانی تامین که میری خدمتی که به شما ارائه میشه رایگان باشه و هیچگونه فرانشیزی بابت خدمت نگیرن 

الحمدلله رب العالمین ...
اوه خیلی زیاده! گلم شما چند درصد رو انتخاب کردین ۱۲ ۱۴ یا ۱۸

من خودم کارمند بیمه هستم بیشترین مبلغ لا انتخاب کردم که هزینه درمانش ۵ درصده و حق بیمه کامل ماهی دو و خرده ای

الحمدلله رب العالمین ...
من خودم کارمند بیمه هستم بیشترین مبلغ لا انتخاب کردم که هزینه درمانش ۵ درصده و حق بیمه کامل ماهی دو ...

کافی نت میتونم ثبت نام کنم این بیمه رو؟ اسم بیمه همین هست؟ صاحبان حرف و مشاغل ازاد؟