2821
2789
عنوان

سریال نوروز رنگی

694 بازدید | 37 پست

خداییش نوستالژیک ترین سریال که تو طول عمرم دیدم قشنگ می‌برد به همون سالها 

کیا دیدن

نی نی یار لطفا تعلیق نکن 😭                             ارتش سرخ سابق. 🧿❤️😘                                       نمیدونم چرا تعلیق شدم 😭😭😭😭                        من دختر خوبیم 😭😭❤️❤️❤️❤️❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی قشنگه 

دخترم برای صدمین بار داره نگاه می‌کنه 😂

نی نی یار لطفا تعلیق نکن 😭                             ارتش سرخ سابق. 🧿❤️😘                                       نمیدونم چرا تعلیق شدم 😭😭😭😭                        من دختر خوبیم 😭😭❤️❤️❤️❤️❤️
😂جعفر عشق منه

همچنین عشق دخترم چند روز پیش پسر خواهر شوهرم اینجا بود دو سالشه داشت غذا می‌خورد تکیه کرده بود به دخترم 

دخترم برگشته میگه مگه تو آقا جعفری

کاربری چهارمم هست لطفا رحم کنید🙏💜هیچکس از حرکت بعدی من خبر نداره حتی خودم خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه من هیچ وقت ناخواسته کسی رو ناراحت نمیکنم همش برنامه ریزه شده هست😅لطفا لطفا لایک نکنید حتی شما دوست عزیز🚫 
وااااقعا ادم دوس داره لپاشو بکشه...

قشنگی فیلم شخصیت جعفره

همچنین عشق دخترم چند روز پیش پسر خواهر شوهرم اینجا بود دو سالشه داشت غذا می‌خورد تکیه کرده بود به دخ ...

عزیزمممم