2777
2789
عنوان

مامانای باردار یا مامانایی ک تازه زایمان کردین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 64 پست
ارع بخدا زودتر ببینمشون خستگی این نه ماه از بدنم در بیاد😍تاریخ زایمانت کیه

والا یه سونو فقط برام تاریخ زد ۲۴/۴ .ولی فکرکنم زودترمیاد چون دهانه رحمم بازه یه سانت استراحتم ولی ۳۷ ۳۸ هفته دیگه ورزش وفلان میکنم بیاد .تو چند هفته ایی؟

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا یه سونو فقط برام تاریخ زد ۲۴/۴ .ولی فکرکنم زودترمیاد چون دهانه رحمم بازه یه سانت استراحتم ولی ۳ ...

۳۵هفتع و ۶روز دیگه 

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍
از همون میترسم ک بذارم برا هفته ۳۷اماده کنم ولی زودتر بیاد 😂

نه نترس چیزی نمیشه...الانم ۳۲ هفتم باز حوصله م نمیکشه ببندم میگم هروقت دردم گرفت سریع یچیز میذارم تو ساک میبرم دیگه!😅

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
۳۵هفتع و ۶روز دیگه 

وای شما که نزدیکتری به زایمان من ۳۱ هفته ام

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍
والا یه سونو فقط برام تاریخ زد ۲۴/۴ .ولی فکرکنم زودترمیاد چون دهانه رحمم بازه یه سانت استراحتم ولی ۳ ...

عه هفتتون با من یکیه...منم اصلا حوصله ندارم تا اخر تیر صبر کنم...همش دعا میکنم نهایت اول تیر بیاد دیگه...

پسرمم اول ۳۷ هفته دنیا اومد راحت شدم

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
از استرس میمیرم خیلی میترسم از اتاق عمل🥲😭

منو بگو که میخوام طبیعی بزامم😂😂😂😂بیمارستان دولتی میری؟نگفتن چقدره هزینش؟

منو بگو که میخوام طبیعی بزامم😂😂😂😂بیمارستان دولتی میری؟نگفتن چقدره هزینش؟

وااای ن خدا میدونسته مثل جی میترسم از طبیعی یکاری کرده ک طبیعی نشه😂

۲۰تا۲۲میلیون بیمارستان خصوصی میرم

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍