royaye__shab مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 465 عنوان چترررري بزنم🤔 61 بازدید | 10 پست چندوقته افتاده تو سرم كه چتري بزنم ميترسم بهم نياد پشيمون بشم🙁 هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم 1402/02/18 | 14:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیاهی_شب عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 9876 پایین موهاتو مث چتری بیار رو پیشونیتاگه بت اومد برو بزن ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟
noparvar عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 1217 با برنامه رو عكست چترى بزار ببين مياد بهت يا نهچترى فقط هفته اول قشنگه لعنتى جذابه ولى صاف كردن اون چتريا دردسره 😂
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21023 ی تل دندونه دار هم بگیر بهت نیومد بزن بالا زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
royaye__shab مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 465 پایین موهاتو مث چتری بیار رو پیشونیت اگه بت اومد برو بزن اينكارو كردم معمولي شد نه ميومد نه ميرفت😅 هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم
royaye__shab مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 465 با برنامه رو عكست چترى بزار ببين مياد بهت يا نه چترى فقط هفته اول قشنگه لعنتى جذابه ولى صاف ... واقعا جذابه؟😂ميترسم شبيه بچه ها بشم هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم
noparvar عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 1217 واقعا جذابه؟😂ميترسم شبيه بچه ها بشم اهوم خوب چترى چهره رو كيوت و كوچولو ميكنه 😋
royaye__shab مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 465 اهوم خوب چترى چهره رو كيوت و كوچولو ميكنه 😋 خودت چتري داري؟🙄 هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم
noparvar عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 1217 خودت چتري داري؟🙄 الان نه بلند شده چتريامديگه دارم مامان ميشم وقت ِ رسيدگى به چترى رو ندارم ولى خيلي بهم مياد 🥺
royaye__shab مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 465 الان نه بلند شده چتريام ديگه دارم مامان ميشم وقت ِ رسيدگى به چترى رو ندارم ولى خيلي بهم ... عزيزم🥺ايشالا نينيت صحيح و سالم بياد بغلت🧡 هَر كَس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چهره زِ غَم نمي خراشيم ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هَردو دروغ گفته باشيم