2777
2789
عنوان

بچه ها پولتون رو به شوهرتون میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 61 پست
اگر کتک خوردی قدر نمیدونه ی،هزاری بهش نده

کتک خوردم بدم خوردم ولی به گوه خوردن انداخمش یه هفته التماس کرد برگردم

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐
از کجا پول داری؟ شاغلی؟ نه با این اوصاف بهترین کارو کردی

شغل خاصی ندارم ولی خوب پول دارم از پول شوهرم نیستا نامردم اگ از پول این من پس انداز کرده باشم

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه اشباهی الان اون میاد ماشینشو به اسم شما بکنه؟

نه عمرااا تازه دیگ زیاد دستمم نمیده ماشینو میگ پیاده برو

ادم باشه بله... ولی برای شوهر شما یه ریالی هم حرومه بهش بدی. تا میتونی همه رو خرج خودت کن و برای خود ...

دیگ میخام اینجوری کنم هیچ وقت نمیام بدم ب این 

دقیقا مامان منم همین بود تازه بخودش اومده دارع جمع و جور میکنه

حالا مامان من کاری کرد خونه و ماشین قبلیمون رو نصف نصف به نام هردوشون زدن ولی دید بابام ماشین رو برمی داره و همش در اختیار مامانش ایناست ،ماشبن رو فروختن مامانم سهمشو برداشت بابامم رفت با پول خودش خرید ...البته باز مامانم اون پول رو خرج وسایل خونه کرد 😒

از کجا جور می‌کنی  از جیب شوهرت ؟

نه بابا جیب شوهر چیه من خیاطی میکنم قرعه کشی خای خانگی هم شرکت میکنم

منم ماشین مو زدم ب اسمش ...بعد دیگ دیدم داره طلاق میگیره و بحثش زیاد شده گفتم ماشین مو بزن ب اسم خود ...

باز چقد خوب مال تو داده مال من پسم نمیده میگ مال خودمه

دلیل نداشته ماشینو به اسمش بزنی چرا زدی؟  میتونستی بدی دستش باشه همیشه  نه اینکه بنام بز ...

عوض کرد گفت تو سختته همش رفت و امد داره چندتا دعوا هم راه انداخت دیگ نذاشت حرف بزنم

دیگ میخام اینجوری کنم هیچ وقت نمیام بدم ب این 

افرین خیلی کار خوبی میکنی 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
اصلا استرس نداشته باش. فقط محکم و قوی باش و تصمیم بگیر بیخودی دلت برای مردی که قدر نمیدونه و منت میذ ...

بخدا انگار وظیفه منه خرجشو بدم 

خودش پس انداز نداره ؟؟؟ یا پس انداز زندکی دست شما سپرده؟؟؟

اهل پس انداز نیس خودش از پس زندگی برنمیاد 

پول دست من میده ولی من خرج خونه میکنم نمیزارم کنار

حالا مامان من کاری کرد خونه و ماشین قبلیمون رو نصف نصف به نام هردوشون زدن ولی دید بابام ماشین رو برم ...

مامانا همیشه بازندن نمیدونم چرا حتی خودم

اهل پس انداز نیس خودش از پس زندگی برنمیاد  پول دست من میده ولی من خرج خونه میکنم نمیزارم کنار

خب اگه پول رو میده به شما و اگه از پول میمونه یه مقدار باید بزاری کنار واسه اینجور خرجایی که میخواد همسرت

واسه خودتم جداگانه و مخفی پس انداز کن و نگو 

خب اگه پول رو میده به شما و اگه از پول میمونه یه مقدار باید بزاری کنار واسه اینجور خرجایی که میخواد ...

صلا نمیرسه بخام بزارم کنار خرج خودمم نمیکنما خورد و خوراک روزانه و لباس