2777
2789
عنوان

بچه ها پولتون رو به شوهرتون میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 61 پست
من ۸۰۰ملیون ارث بهم رسید دادم بهش

چه جوری با چه تضمینی دادی ؟؟؟؟

مگه از آینده ات خبر داری ؟؟؟

خداننکنه ولی چه لیلی مجنون ها که از هم جدا نشدن ،،،،،از خیانت بگیر تا هزارتا اتفاق 

برای کسی قدربدون آدم باشه بله شمادرست میگی

استارتر هم گفت به شوهرتون منم فقط راجع به شوهر خودم فکر کردم و گفتم😁

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینکارو کردی ؟  نمیدونی نباید یه ریال به شوهر داد .؟  قدر نمیدونن که هیچ  آخرش ...

واقعااا حق میگی هیچی از اینا بعید نیس پرو پرو میگ کدوم ماشینت برو بابا توام تو این هشت سال اندازه ماشین ازمن خوردی

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐
خوب کردی. وقتی قدر نمیدونه اصلا وظیفه ای نداری که کمکش کنی.  بذار سرسنگین باشه شما عادی باش. ب ...

خیلی بد عادت شده اعصابم خیلی خرده استرس هم دارم

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐
چه جوری با چه تضمینی دادی ؟؟؟؟ مگه از آینده ات خبر داری ؟؟؟ خداننکنه ولی چه لیلی مجنون ها که ...

خونه بنامم زد

ماشینم‌کلا به اسم من خرید

هرسریم یه تیکه طلا برام میخره

خودمون خونرو دادیم اجاره یه جای دیگه اجاره نشینیم رهن خونرو هم به نام من زده

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
به کسی که نمک‌نشناس باشه نمیدم. ادم باید در قبال مهربانی و بخشش دیگران تشکر کنه نه پرو بازی در بیار ...

قبلا تشکر میکرد که ولی بعد یادش میره میگ تو منو حمایت نمیکنی

خیلی بد عادت شده اعصابم خیلی خرده استرس هم دارم

اصلا استرس نداشته باش. فقط محکم و قوی باش و تصمیم بگیر بیخودی دلت برای مردی که قدر نمیدونه و منت میذاره نسوزه. وظیفشه هزینه زندگی رو تامین کنه شمام پولت رو نگه دار برای خودت.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

شاغلی عزیزم یا از پول شوهرت پس انداز می‌کنی ؟؟ فقط بگو چه جور ماشین رو زدی به اسم شوهرت ؟؟ حتما ...

نه شاغل نیستم از ارث خریدم گولم زد ماشینو فروخت گفت بهتر میخام بخرم همچین فرقی هم نکرد خریدش به اسم خودشم زد

پولت رو پس انداز کن بهتره تا به این مرد نمک نشناس بدی. اول جمع کن طلا بخر زیاد شدن بفروش برای ...

اووووو میفهمه این اینقد پیگیره 

با این وجود نه نمیدادم...من پدرم از این اخلاقای افتضاح داشت ..مامانم شاغل بود هرچی پول دستش میومد به ...

دقیقا مامان منم همین بود تازه بخودش اومده دارع جمع و جور میکنه