2777
2789

سلام.میشه راهنمایی کنین؟؟؟

ما اگه کل دارایی طلا و ماشین بفروشیم و کلی قرض و وام میتونیم یه واحد
اپارتمانی ۸۰متری بخریم(کوچیکن و بدون نورگیر و جالب نیستن) تو جای نسبتا پایین شهر بدون گاز و اسفات و.. و باید بریم توش زندگی کنیم چون دیگه پولی برامون نمیمونه.
حالا میتونیم با نصف اون پول بدون فروختن ماشین(که بادوتا بچه واجبه) یخگه جای خیلی پایینتر که تا شهر یه ربع راه هست یه زمین بخریم و بیخیال شیم. و با مابقی پول خونه رهن کنیم جای. نسبتا خوب شهر.
حالا نمیدونیم چیکار کنیم توش موندیم؟ نظر شما چیه؟؟

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀

خونه رو بخر چون مصالح گرون شه خونه ازاینم گرون ترمیشه

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم ی واحد کوچیک جای معمولی ولی با امکانات میخریدم میدادم رهن

خودم ی واحد بزرگتر رهن میکردم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
خونه ساختن خیلی هزینه میبره بعد میتونین بسازینش؟؟

نه برای ساختنش برای حفظ سرمایه.بعدا که پول بیشتری داشتیم زمین بفروشیم خونه بخریم

۶۰متری آپارتمانی یه جای پایین‌تر تو شهر بگیرید که جاشم بد نباشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
شرایط دوتاش خوب نیس ولی باز دومی چون ماشین میمونه براتون بهتره واینکه جای نسبتا خوب زندگی میکنید

اره اینش تو شک انداختتمون و اینکه میتونم راحت تر دخترم ببرم کلاس ولی اونجوری باید کلی پول اسنپ و.. بدم