2777
2789
موهای من بیشتر از 90درصدش سفیده وهرماه یه بار باید رنگ بشه ومن همیشه داخل زنگ مو یه کم روغن زیتون میریختم تا یه کم نرم بشه اما تاثیری نداشت. اما امروز که میخواستم رنگ کنم با همون مارک قدیم ،یه کم از روغن خوراکی (ماهمیشه روغن ذرت برای غذا استفاده میکنیم)اندازه یه قاشق چای خوری توش ریختم ورنگ رو به موهام زدم .موقع شستن باورم نمیشد عین ابریشم نرم شده بود .اصلا نرم کننده نزدم مادرخدا بیامرزم همیشه میگفت اون موهای نرم که روی بلال هست قدیما میجوشوندن وباهاش موها رو ابکشی میکردن عین ابریشم میشد من هیچوقت امتحانش نکردم ولی امروز بطرز کاملا معجزه اسایی موهام بر خلاف همیشه که زبر بود وداخل حموم نرم کننده یا ماسک مو میزدم اینبار اصلا نزدم عین ابریشم شده بود تصمصم گرفتم از این به بعد هر بار قبل از حموم یه کم به موهام بزنم 5دقیقه بمونه بعد برم حموم. خواستم این کشف گرانبها رو به همه بگم تا استفاده کنن
ای خدای کعبه رستگارم کن..... خدایا............مرا آن ده که آن به .
روغن ذرت اصل یا همینایی که تو بازاره؟چه مارکی
کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره مریم منم همینو میگم ولی خب بگو چه مارکی تا منم استفاده کنم. حالا ذرت باشه یا نباشه مهم نیست
کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
مارکش اویلا oila هست قوطیش هم پلاستیکی زرد رنگ هست و عکس ذرت هم داره .فک نکنم مارکش تاثیری داشته باشه همین که روغن ذرت باشه کافیه اگه اصل وخالصشم از عطاری بگیریم که بهتر...امروز کیف کردم موهام ناباورانه نرم وخوش حالت شده
ای خدای کعبه رستگارم کن..... خدایا............مرا آن ده که آن به .