2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ام ار ای بدی ببینم شرایط دیسکت تو چه حالتیه اگه خدای نکرده پارگی دیسک شدید باشه اینکارا دیگه هی ...

من مهره چهار و پنجم بیرون زده. شدید نیس. تنگی کانال نحاعیم ندارم. الان دردتون کامل تموم شده؟

منم شنیدم یوگا خوبه‌. ولی یوگارو دکتر بهت گف انجام بدی؟

دکتر خر کیه وقتی حالیشون نمیشه فقط میگن بیا عمل. نه استاد یوگا بهم گفت بیا خوب میشی فقط باید صبوری و همراهی کنی

اره تا سینه هس. چجوری باید راه رفت؟ چه مهره هایی از شوهرت آسیب دیده بود؟

عزیز باید بری دکتر مطابق با آسیب بهت تمرین میده.۵و۶و۷ آسیب دیده اگر اشتباه نکنم

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

باید ام ار ای بدی ببینم شرایط دیسکت تو چه حالتیه اگه خدای نکرده پارگی دیسک شدید باشه اینکارا دیگه هی ...

هزیزم کجا عمل کردی ؟, منم پارکی دیسک دارم چند ماهه زده به پام.. خیلی اذیتم.. شما عمل کردی راضی هستی؟ دردات تموم شد؟

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
هزیزم کجا عمل کردی ؟, منم پارکی دیسک دارم چند ماهه زده به پام.. خیلی اذیتم.. شما عمل کردی راضی هستی؟ ...

سلام.من دو ماهه عمل کردم.بعد عمل خوب یکی دوماه اذیت شدم چون باید کاملا استراحت کنی و همش دراز کش باشی اما الان خوبه و دردهای وحشتناکی که تو پا و لگن داشتم شکر خدا دیگه تموم شدن