2777
2789
عنوان

نافرمانی و لجبازی کودکان زیر ۶ سال

165 بازدید | 10 پست

سلام به مادران عزیز هر کسی راهنمایی داره لطفا بگه 

خودم اول شروع میکنم پسرم ۳ سال و ۸ ماهشه یک بار بی اجازه رفت خونه مادرشوهرم دعواش کردم فایده نکرد دفعه دوم دوباره رفت این بار حسابی دعوا و مقداری کتک

تا یه مدت خوب بود وقتی قهر می‌کرد میرفت تو کوچه ولی دیگه نمی‌رفت خونه مادرشوهرم یک کوچه بیشتر فاصله نداریم امروز باهام لج کرد و دوباره رفت منم رفتم آوردمش با زور و زدمش حسابی چون دیگه از کنترل خارج شده بودم

فقط میتونم بگم سه سالگی اوج لج بازی بچه هاست فقط باید حوصله و صبوری کنی تا بگذره، کتک زدن هم اوضاع رو بدتر میکنه

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

تنهامیره؟بچه من همین سنه ولی درورودی رو بازکنه دعواش میکنم.درکل من خسته شدم ازلجبازی و بهونه گیریشون دوقلو هم هستن انقدرشیطون واقعا کلافم کردن فقط بیرون میخوان هرروز هستن باز بیدارمیشن شروع به گریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اشتباه مبکنی بچه رو میزنی یا بزور میاری

بچه تو این سن حرف شنوی متوجه نمیشه

باید با محبت و با جایگزین ازون چیزی که نمیخوای اتفاق بیفته دورش کنی

بعلاوه که خواسته خودت رو هم بادا پایین کن ببین چقد حیاتی و ضروریه، همون اندازه روش اصرار داشته باش نه بیشتر

تو این سن لجبازی میکنن تا هفت سالگی باید پادشاهی کنن چرا میزنی گناه داره اوج لجبازی بچه ها سه و چهار سالگی ک داره شخصیتش شکل میگیره و دلش استقلال میخاد بعد شما داری این حسشو سرکوب میکنی اگه دلت ی پسر تو سری خور و  بیعرضه میخاد در آینده همینجور ادامه بده

تو این سن لجبازی میکنن تا هفت سالگی باید پادشاهی کنن چرا میزنی گناه داره اوج لجبازی بچه ها سه و چهار ...

یه دفعه شب بود یه لحظه فقط یه لحظه حواسمون بهش نبود ساعت ۱۲ شب رفتش قلبم اومد تو دهنم

شوخی میکنید دیگه؟

عنوان "نافرمانی بچه" و متن به هم نمیخورن . عنوان رو یه خانم کتابخون نوشته ، متن رو خانمی که تاحالا یه صفحه کتاب در مورد تربیت نخونده

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
یه دفعه شب بود یه لحظه فقط یه لحظه حواسمون بهش نبود ساعت ۱۲ شب رفتش قلبم اومد تو دهنم

در قفل کن ک نتونه یواشکی بره من همیشه از ترس درو قفل میکردم الان پسرم شش سالشه علاقه ای نداره بره چون سه سالش بود هروقت میخاست میبردیم و میوردیمش تو اون سن حوصلشونو سر میره دلشون بیرون رفتن میخاد

راهکار میخوام الان در این موقعیت من باید چیکار کنم 

سرگرمش کن، ببین دلیل جذابیت خونه مادرشوهرت چیه، اونو تا حدی تو خونه یا پارکی ... براش فراهم کن که حوصله اش سر نره بره اونجا

اگه ازادی هم تو خونه بهش نمیدی ازادیشو بیشتر کن، امر و نهی و ... نکن

یه وقتایی هم که مشکلی نیست خودت ببرش خونه مادر که فک نکنه رو ی این موضع حساسی بیشتر لج کنه

برای کارای خوبشم بعصی وقتا و نه همیشه یه تشویقی بکن