2777
2789

به دلایل زیادی که در اینجا نمیگنجه من 20 ساله 20 سال که وجود مادرشوهرم بذام آزار دهنده بوده

سالهایی که خونش یه طبقه اش زندگی میکردیم همه مدل سرویس دهی همسرم و حمالی در واقع که بالاخره اومدیم بیرون و شکر خدا خونه تاپی در بهترین منطقه شهر بزرگتری خریدیم

دلایل بسیاره و یک طرفه قضاوت نکنید به جای من نیستین

اما اینکه 87 سالشه و نمیمیره برای من شده عذاب روحی

یه سکته زد چند ماه پیش فلج شده و نیازمند پرستار حرف زدنشم مشکل داره و از کثیفی این آدم هرچی بگم کمه ابلیس هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مشکلم خودمم

شبانه روز تو دلم بهش فحش میدم و نفرینش میکنم

اون چیزیش نمیشه چون خدا با ظالم هاست

من خودم روحم خسته شده

شبا 3 ساعت تو دلم فحشش میدم و ...خوابم مختل میشه

این حالت رو چطور باید درمان کنم

الان مشکلم خودمم شبانه روز تو دلم بهش فحش میدم و نفرینش میکنم اون چیزیش نمیشه چون خدا با ظالم هاست ...

ببین چقدر رو مخت رفته

ببخشش 

فراموشس کن 

بچسب ب زندگیت و لذت ببر

بزار تو کثافت خودش غرق شه 

اینکه چرا نمیمیره خواب شبتو گرفته؟😐😐

آره وسواس شده برام

چرا همه مردن همه تو اروپا آمریکا بهترین خانمها شیبک خوشکل به سن او نرسیدن

اختلال شده برام مریضم کرده

برم دکتر؟نمیدونم

آرامش خودمو میخوام فقط

خب نمیتونم ازش بیزارمچون فرت انگیزه

تا نبخشی اروم نمیشی ببخش و راحت شو فقط راهش اینه به حرمت روزهای پیری که خودت داری ببخشش انشالله خدا هم دستت رو تو روزهای پیری میگیره

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
تا نبخشی اروم نمیشی ببخش و راحت شو فقط راهش اینه به حرمت روزهای پیری که خودت داری ببخشش انشالله خدا ...

مثل جننایتکارای جنگیه

هر گندی زده هر توهینی کرده هر پررو بازی دراورده غم بچه هاشو ندیده

ذلیل مرده شده خدا گذاشته تو کاسش

کاش ببخشم

همیشه گاهی میگم اون یه لجنه چطور ایقدر خودتو میاری پایین از یه لجن متنفر باشی

سعی کن ببخشی تا نبخشی ذهنت درگیره و خودت اذیت میشی ببخش تا بتونی اروم بشی و از ذهنت بیاد بیرون

سعی مکنم با خودمکنار بیام

به چشم خودم دیدیم ترکید فلج شد لال شده تقریبا کثافتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت لعنتی 

تقاص همه رو پس داد