2777
2789
عنوان

ثبت نام ماشین

279 بازدید | 17 پست

کسی اطلاع داره چجوریه ما پول نقد زیاد نداریم مبخوایم قرض بگیریم بعد ماشین بفروشیم پر کنیم 

شنیدم اون ۱۰۰ تومن اول بعد از یکماه از بلوکه در میاد ما پول رو پس بدیم 

کی کل پول رو باید واریز کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالت خیلی کلیه. طرح مادران میخوای فرق داره. سایپا و ایرانخودرو فرق داره.. سه ماهه و پیش فروش فرق داره.. سه ماهه اسمت دربیاد تا سه روز وقت داری کل پولو بدی. پیش فروش موقع یه مقدار اولش میدی(بستگی به نوع ماشین داره) مابقی موقع تحویل. طرح مادران سه ماهه هم که باشی ۵۰ درصد اول میدی ۵۰ درصد موقع تحویل

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
هنوز که خبری از ثبت نام نیست ولی محصولات سایپا زودتر میدن کلا چون تقاضا کمتره .ولی مثلا شاهین نه .کو ...

چرا خبرش شد از ۲۰ تا۲۹ باید بلوکه کنیم از ۳ خرداد ثبتنام شروع میشه

سوالت خیلی کلیه. طرح مادران میخوای فرق داره. سایپا و ایرانخودرو فرق داره.. سه ماهه و پیش فروش فرق دا ...

ببخشید یه سوال دارم قبل از عید که برای ثبت نام اولیه پولی واریز نمی‌کردیم 

الان شرایطش عوض شده؟

ببخشید یه سوال دارم قبل از عید که برای ثبت نام اولیه پولی واریز نمی‌کردیم  الان شرایطش عوض شده ...

چند وقته حساب وکالتی اجباری شده. اول برای متقاضیان عادی اجباری شد الان برای مادران هم اجباریه. دقیق نمیدونم از کی ولی اجباریه اون صد تومن

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...