2777
2789
عنوان

بیاین ببینین کار اشتباهی کردم ؟؟😢

162 بازدید | 20 پست

سلام بچها من صبحا میرم باشگاه محلمون بعد از همون مسیری که میرم برمیگردم خونه متاهلم هستم بعد ی آقا شاید ۳۵ساله اومدم مزاحم من شد که من مغازم اینجاس و هر روز شمارو میبینم باید شمارتو بهم بدی منم میترسم راستش تو محله مردم با چشم بد نگام کنن منم گفتم برو مزاحم نشو من متاهلم و کلی ترسیدم تا دم در خونه باهام اومد نشسته بود رو پلهای ساختمونمون خونه آپارتمانیه بعد منم خیلی ترسیدم گفتم نیاد تو خانه زنگ زدم شوهرم اونم سریع اومد رفت در مغازش اونم گفت من نبودم اشتباه گرفتین و از این چرت پرتا ترسیده بود مثل سگ ...الان شوهرم ب من حرف میزنه میگه مقصر خودتی مزاحمت میشن 😢بچها توروخدا راستشو بگین اشتباه کردم بهش گفتم ؟؟؟خیلی ترسیده بودم بعد مرده اومد تا در خونه😢

مثل بوی پرتقال توی باغ های مه گرفته شمالی🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امان از این مردها،نه شما اشتباه نکردی عزیزم،بعضی مردها جوری تهاجمی برخورد میکنن و ادمو مقصر میکنن که پشیمون میشی از گفتن،منم هیچوقت نمیگم چون بشدت عصبیه

سبز ماندن در ویرانی،«ریشه» میخواهد فقط...

عزیزم اینجا ایرانه هر اتفاقی بیفته میگن خانم مقصره. همسایه ما خیلی سال پیش مزاحم تلفنی داشت که به خونش زنگ میزد، به مخابرات گفت، گفته بودن حتما خودت مقصری. متاسفم برای این طرز فکرشون

دمت گرم بهترین کاری کردی مطمئن باش همچین آدمی ترسو تو چشمای تو دید تا داخل خونه هم میومد الان دیگه فهمید بزار شوهرت هرچی میگه بگه بعدم چرا ترسیدی تو مردم قهوه ایش می کردی این دیده تو خیلی ترسویی راه افتاده دنبالت

امان از این مردها،نه شما اشتباه نکردی عزیزم،بعضی مردها جوری تهاجمی برخورد میکنن و ادمو مقصر میکنن که ...

بهم میگه تو حتما بلند خندیدی یا بلند حرف زدی 😢

عزیزم اینجا ایرانه هر اتفاقی بیفته میگن خانم مقصره. همسایه ما خیلی سال پیش مزاحم تلفنی داشت که به خو ...

😢میگه نباید دیگع بری بیرون 

دمت گرم بهترین کاری کردی مطمئن باش همچین آدمی ترسو تو چشمای تو دید تا داخل خونه هم میومد الان دیگه ف ...

من خیلی ترسوام سریع گریه ام میگیره 😢

😢میگه نباید دیگع بری بیرون 

درست میگه چون خودت از پس خودت بر نمیای هر چند خود من هم که دارم اینجور میگم خیلی ترسوام بخصوص از آبرومم خیلی می ترسم ولی آدم اینجور مواقع باید سلیطه و زبون دراز باشه از پس خودت بر بیای

بهم میگه تو حتما بلند خندیدی یا بلند حرف زدی 😢

کاش به پدر یا برادرت میگفتی یا یه آدم معتمد و منطقی اطرافت حتما هست،من یه خواهرزاده دارم که خیلی منطقیه اینجور مواقع اگه بتونم ازش کمک میگیرم

سبز ماندن در ویرانی،«ریشه» میخواهد فقط...