2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمان داره بایک قرص فقط برو دکتر خوب میشی

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

عزیزم چند روز پریودت جلو افتاد؟

ینی سیکلت چند روزه بود اینسری؟ 

برا منم چند روز اینور اونور میشه ، شنیدم میگن تا ی هفته جلوافتادن پریودی طبیعیه .

بخاطر استرس هم میتونه باشه و تغذیه و کم خوابی و اب و هوا  و تغییر فصل

عزیزم چند روز پریودت جلو افتاد؟  ینی سیکلت چند روزه بود اینسری؟  برا منم چند روز  ...

این سری 20روز پاک بودم دوره های قبل 22 یا 23 روز

طبیعی هست ولی نمیخام انقد زود ب زود پریود شم موهامم جدیدا میریزه میگم شاید اونم از هورمونامه

این سری 20روز پاک بودم دوره های قبل 22 یا 23 روز طبیعی هست ولی نمیخام انقد زود ب زود پریود شم موهام ...

دکتر رفتی؟ دوره های قبلیت چن روزه بودی عزیزم ؟

اره منم شنیدم میگن از ۲۱ تا ۳۵ روز عادیه 

ولی منم نمیخام ب همین زودی پریود شم 

اها برا منم سواله ک طبیعیه؟ الان همین ۲۰ روزه سیکلت

فک کنم این سری 19 روز بود نمیدونم اینکه داره کوتاه میشه به مروز زمان طبیعی هست یانه ولی دوست ندارم اینجور باشه 

فک کنم این سری 19 روز بود نمیدونم اینکه داره کوتاه میشه به مروز زمان طبیعی هست یانه ولی دوست ندارم ا ...

ان شاء الله ک منظم بشه و از ماه های بعدی ب موقع پریود شی عزیزم  استرس اصلا نباید داشته باشی و تغذیه خوب و خواب کافی 

متاهلی؟ چن سالته؟