2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازار قفله

سلام
من اطلاعات حساب بورسیم دست یه نفره پولامو دادم بش الان که سود کردم می خواد ببره پولامو چیکار کنم به حسابم نتونه دسترسی داشته باشه

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
سلام من اطلاعات حساب بورسیم دست یه نفره پولامو دادم بش الان که سود کردم می خواد ببره پولامو چیکار کن ...

سلام. هیچ کس نمیتونه به پولای شخصی دسترسی داشته باشه حتی اگه کدبورسی و رمز و کدملیزشما رو داشته باشه چون به حساب بانکی و رنزی که به گوشی شما میاد دسترسی نداره مگر اینکه حساب بانکی و رمز و گوشی شما دستش باشه

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
سلام. هیچ کس نمیتونه به پولای شخصی دسترسی داشته باشه حتی اگه کدبورسی و رمز و کدملیزشما رو داشته باشه ...

پس اینکه میگه به حساب خودم انتقال میدم دروغه؟یعنی چنین چیزی امکان نداره کارت دست خودمه

سلام. هیچ کس نمیتونه به پولای شخصی دسترسی داشته باشه حتی اگه کدبورسی و رمز و کدملیزشما رو داشته باشه ...

کلا چجوری میشه دیگه به حساب بورسیم دسترسی نداشته باشه نمیخوام دیگه خرید و فروش کنه برام

پس اینکه میگه به حساب خودم انتقال میدم دروغه؟یعنی چنین چیزی امکان نداره کارت دست خودمه

نه چون شماره حساب و شبای خودت رو دادی پس تمام خرید و فروش و سود واریزی ها به شناره شبای ثبتدشده خودت میاد

کلا چجوری میشه دیگه به حساب بورسیم دسترسی نداشته باشه نمیخوام دیگه خرید و فروش کنه برام

برو از قسمت تنظیمات رمزت رو تغییر بده