2777
2789
حتما بفرست خیلی خوبه بخصوص اگه تو پیش دبستانی که حالت مدرسه دارن باشه بهتره  کلاس اول سخته بدو ...

روزی چندساعته ؟از اینکه خودش تنهایی نمیتونه دستشویی بره یکم نگرانم،بعدچیا یادمیدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی چندساعته ؟از اینکه خودش تنهایی نمیتونه دستشویی بره یکم نگرانم،بعدچیا یادمیدن

همه چی یاد میدن اتفاقا خوبه چون ساعتش بستگی به مدرسه داره حداقل ۴ ساعت بعدم یاد میگیره کلا پیش،دبستانی آماده شدت برای مدرسه ست استفاده کن 

پسر من یه بار تو پیش دبستانی دیر رفته بود شلوارش خیس شد زنگ زدن رفتم تو بچه هستن هنوز،بهتره ولی اگه تو کلاس اول باشه چون سال آینده هم با هم هستن بچه ها یادشان میمونه مسخره میکنن 

بعدم بهش یاد دادم دیگه راحت میرفت 

اول صبح که برای مهد همونجا ببر دستشویی هم یاد میگیره هم تخلیه میشه دیگه تا طهر،اعلب احتیاج ندارن

همه چی یاد میدن اتفاقا خوبه چون ساعتش بستگی به مدرسه داره حداقل ۴ ساعت بعدم یاد میگیره کلا پیش،دبستا ...

منم خیلی دوست دارم بره یکم شوهرم مردده میگه بچه های الان باهوشن ،دخترمم بچه ی خجالتی نیست ولی من میگم سرشم گرم میشه حوصله اش سرنمیره

منم خیلی دوست دارم بره یکم شوهرم مردده میگه بچه های الان باهوشن ،دخترمم بچه ی خجالتی نیست ولی من میگ ...

نه خیلی چیزها یاد میدن پسر من خوندن قشنگ و کامل بلد بود ولی،بازم فرستادم خیلی چیزها هست یاد بدن بعدم کلاس خودشون اصلا مقل زمان ما نیست مثل کلاس چهارم زمان ماست خیلی،سخته از متنهای طولانی تا جمع کردن چند تایی 

بعدم سرگرم میشه و کلی یاد میگیره همسرت و قانع کن بچه های که پیش نمیرن تو کلاس اول اذیت میشن 

پسر من یه بار تو پیش دبستانی دیر رفته بود شلوارش خیس شد زنگ زدن رفتم تو بچه هستن هنوز،بهتره ولی اگه ...

اره دیگه بچه ان ،منم موافقم ،بچه یهو بره مدرسه توشلوغی معذب میشه مگراینکه خیلی اجتماعی باشه  ،منم بهش یادبدم فوقش خودشو خیس کنه یکی دوباربعدیادمیگیره

اموزشهای پیش دبستانی خیلی کمک میکنه به دست ورزی بچه ها که برای کلاس اول به کمکشون میاد حتما بذارین بره دستشوییشم چند ماه وقت دارین بهش اموزش بدین دیگه بچه ی شش ساله باید بتونه از عهده ش بر بیاد من قبل از اینکه دخترم بره کلاس همه رو بهش اموزش دادم حتی شستشوی پی پی رو هم کامل یاد دادم که به مشکل نخوره و خدا رو شکر مشکلیم نداشت با اینکه جثه ش خیلی کوچیک بود

البته پیش یه مربی خوب بذارین که بهشون مداد دست گرفتن رو درست اموزش بده مربی دختر من حساسیت نشون نداده بود و بچه اشتباه عادت کرده بود امسال که رفت مدرسه پدر من درومد تایادش بدم چطوری باید مداد بگیره هنوزم گاهی دستشو بد میگیره

اموزشهای پیش دبستانی خیلی کمک میکنه به دست ورزی بچه ها که برای کلاس اول به کمکشون میاد حتما بذارین ب ...

اره خیلی مهمه پیش دبستانی ،منم بایدباهاش کارکنم خودش بتونه بره دستشویی،تواجتماعی شدن بچه خیلی تاثیرداره ،فک بچه یسره تومحیط خونس ،حالا یکی ازفامیلای ما امسال دخترش میره کلاس اول پیش دبستانی نرفته ،مامان بزرگش میگفت یه جا میریم تاموقع رفتن یکم یخش بازمیشه ،میگفت چجوری میخوادامسال بره مدرسه انقدکم روعه،مامانش بخاطراینکه شیرخواره داشت پیش دبستانی ننوشت

اره خیلی مهمه پیش دبستانی ،منم بایدباهاش کارکنم خودش بتونه بره دستشویی،تواجتماعی شدن بچه خیلی تاثیرد ...

بچه ها زود با مکان و شرایط جدید اخت میشن خیلیم از بودن کنار هم سناشون لذت میبرن نباید این لذتو ازشون بگیریم