2777
2789
عنوان

راننده بیشعور و بی فرهنگ 🐴

274 بازدید | 11 پست

اینجا بحث فرهنگه. مشکلات و نبودِ فرهنگ در رانندگی به خاطر حکومت نیست... 

خیلیامون فکر میکنیم اگه دولت عوض بشه و دموکراسی اروپایی به همراه قانون مداری بیاد اونوقت عکس العمل ملت دیدنی میشه...!!!

بعد از انقلاب مشروطه ، بعد از تعویض قاجار ، بعد از تعویض پدر پیر و بعد از انقلاب ۵۷ اگه فرهنگ  تغییر کرد الانم تغییر میکنه..‌.!!!

راننده بیشعور فقط مشکلش خیابون نیست. راننده بیشعور در مترو هم بیشعوره. در خانه هم بیشعوره. در مهمانی هم بیشعوره . در سینما هم بیشعوره در صف هم بیشعوره...  

آسفالت برای اینها حرامه؛ باید مثل چهارپا توی خاک راه برن...

خدا وکیلی وقتی رانندگی میکنم میفهمم که جامعه چقدر سایکو داره... چقدر راننده که فاز خود زرنگ پنداری دارند ... راننده هایی که فکر میکنن بقیه نمیتونن خلاف برن، نمیتونن یهو بپیچن، نمیتونن از چراغ قرمز رد بشن... فقط اینا بلدن..

ضمنا همه جای دنیا جلوی خلافکار رو میگیرن تا قوانین رو بالاجبار رعایت کنه ، فقط توی ایران می بینیم ک هیچ پلیسی اهمیت نمیده   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه قوانين بازدارندگی ندارن. اینکه بچاپ کارت رو جلو ببر شده ایدئولوژی مردم. نمی دونم تفاوت ما که قانون رعايت می کنیم و بقیه که رعايت نمی کنن مشخص خواهد شد یا نه. همیشه برام سواله....

و راننده هایی که از سمت راست سبقت میگیرن🤦‍♀️ ناموسن بعضیا شُخمی رانندن

گاهی راننده های مست و مشنگ با سرعت ۲۰ تا انداخته از سبقت میره، راننده پشت سری مجبوره از راستش سبقت بگیره.

گاهی راننده های مست و مشنگ با سرعت ۲۰ تا انداخته از سبقت میره، راننده پشت سری مجبوره از راستش سبقت ب ...

دقیقااااااااا. اتفاقا اینا که مخصوصا تو جاده آروم میرن بیشتر باعث تصادف هستن

تا صبح لایکت کنم کمه. 

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

دقیقا درسته.

راننده ایی که از فرعی ب اصلی میاد با سرعت،توقف که هیچ،حتی یه نگاه نمیندازه ببینه ماشینه میاد یا نه!!!!واقعا بیشعوره...با تلفن هم همزمان حرف میزنه

راننده ایی که میبینه خانم پشت رل هست شروع میکنه اذیت کردنش..اینم خیلی بیشعوره.

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱